Test av frosne grønnsaker

Vi har funnet det beste i frysedisken for deg!

Testen av 24 typer frosne grønnsaker viser hvilke det er verdt å plukke med seg.

Sist oppdatert

Om testen:

I testpanelet satt Morten Leiren og Jan Mårtensson. De er begge kokker og jobber til daglig hos Fjelberg Fisk & Vilt. Leiren har gått i lære på Grand Hotell og har jobbet på flere av restauranter i Oslo. Mårtensson har tidligere vært kjøkkensjef på Stortorvet Gjestgiveri.

Vi har testet alle grønnsakene naturell. Det vil si at vi ikke tilsatte salt eller annet krydder, selv om det sto noe annet på pakken. Da fikk testpanelet smake alle produktene på samme grunnlag. Vi har fulgt anvisningen på alle pakkene med tanke på trekketid og forberedning av grønnsakene. Vi har ikke tatt hensyn til pris, kun smak og konsistens. Produktene er vurdert etter en skala fra en til seks, der seks er best.

Denne saken ble første gang publisert 20/08 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også