Tapas til champagnen

Til champagnen skal det være små og elegante tapas.

TIL NYTTÅRSFESTEN: Ostekrem med røkt laks og pepperrot anrettet på teskjeer.
Publisert Sist oppdatert
RUSSISK LEKKERBISSEN: Små pannekaker, her toppet med rømme og kaviar.

Champagne og musserende passer jevnt over til det meste, men på nyttårsaften koser vi oss med lette og lekre småretter som står i stil til de luksuriøse boblene.

Om du får tak i ferske østers, er det er veldig godt valg. Den salte sjøsmaken i østers er en perfekt match til champagnen.

Ellers er det mange nydelige munnfuller du kan lage til den store festen. Vi har samlet et knippe oppskrifter som forhåpentlig kan inspirere.

Kanapeer til champagne

Ostekrem med røkt laks og pepperrot

Kongekrabbe med parmesanchips

Skagenrøre som aperitif

Crostini med olivenmos

Blini - russiske pannekaker

Fylte minikrustader

Bruschetta med spekeskinke