Oppskrifter for helgen

Helgemenyen!

Vi har snekret sammen en splitter ny helgemeny! Denne uken gir vi deg en forsmak på julen.

HELGEMENYEN: Vi avslutter helgens meny med en herlig karamellpudding.
HELGEMENYEN: Vi avslutter helgens meny med en herlig karamellpudding. Foto: Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt /Espen Grønli
Sist oppdatert

Først ut er noe av det norskeste som finnes, nemlig rakefisk. Lukten kan skremme vannet av hvem som helst. Heldigvis smaker den like godt som fisken stinker. Det er ingen hemmelighet at akevitt er perfekt følge til denne knyttneven av en forrett.

Hovedretten er stekt laks med en saus som lages på to-tre minutter av fløte, tomater og litt lodderogn.

Desserten er karamellpudding, med masse, deilig karamellsaus. God helg!

Denne saken ble første gang publisert 05/12 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også