Disse kokkene tjener fett
Hellstrøm ble banket av verdensmesteren i Fancy Cocktail.
Vi gjorde et kjapt sveip over de mest kjente kokkene og matmenneskene her i landet. De fleste tjener mer enn nok til salt i maten. Øverst på lista troner Roar Hildonen. Han kan smykke seg med tittelen "verdensmester i Fancy Cocktail i Østerrike fra1993, men har siden jobbet i restaurantbransjen i Trondheim.
Eyvind Hellstrøm kommer på tredjeplass. I bunnen av denne lista finner vi Frode Aga som ikke kom over Kr 50. 000 i fjor. Da er det godt å vite at han har mange venner som lager god mat.
| Roar Hildonen |
1.255.592 |
| Odd Ivar Solvold |
982.158 |
| Eyvind Hellstrøm |
798.598 |
| Toralf Kristian Bølgen |
756.106 |
| Arne Olav Brimi |
754.757 |
| Wenche Andersen Øen |
749.351 |
| Charles Tjessem |
602.652 |
| Trond Moi |
559.829 |
| Lars Øystein Barmen |
535.151 |
| Andreas Viestad |
433.571 |
| Bent Stiansen |
522.556 |
| Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen |
313.787 |
| Sonja Lee |
238.777 |
| Geir Skeie |
218.395 |
| Frode Aga |
46.660 |
Fem av disse har formue. Brimi er på toppen med hele åtte millioner på bok.
| Arne Olav Brimi |
8.188.873 |
| Odd Ivar Solvold |
7.451.951 |
| Bent Stiansen |
2.982.887 |
| Roar Hildonen |
1.282.427 |
| Lars Øystein Barmen |
456.133 |
Artikkelforfatterens egne skattedata 2007
Skattbar inntekt: 353. 483
Utjevnet skatt: 149. 006
--------------------------------