Presenteres av Rimi

Moderne familiemat app

Publisert Oppdatert

Ideen med disse oppskriftene er å lage store porsjoner for små, moderne familier. Og dermed bruker du halvparten så mye tid på matlagingen enn ellers. Genialt? Enkelt? Ja, faktisk.

De tre videoene du får her er en gavepakke til travle familier. Den røde gryta er tomatsaus med kjøttdeig og chorizopølse som kan brukes slik den er, men det er bare begynnelsen. Du kan bruke denne til spagetti, lasagne, på pizza og til og med krydre den med tacokrydder og spise den med tacoskjell på fredagen. Oppskriften er stor og ment for minst to middager.

Det samme gjelder sausen som passer til alt. Sausen fungerer like fint til fisk som til kylling og kan enkelt varieres med krydderier.

Prøv å ha i en teskje karri! Med denne sausen har du nok til minst to middager. Og om det er laks, kylling eller pasta du lager, så passer denne sausen utmerket.

Langpanneoppskriften lages i videoen med fårikålkjøtt, men du kan gjerne bruke kylling eller svinekoteletter. Ideen er at alle rotgrønnsakene i bunnen passer til det meste. Og igjen: Her får du minst to middager.

Ingen av oppskriftene behøver å følges til punkt og prikke. Har du ikke gulrot? Det går fint uten.

 

Les også:

Slik blir det tre forretter av en salmalaks

Dette er det beste brødet du kan bake

Her er alle ukemenyene

Denne kyllinggryta lager du i dag

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen