Rocker 100

Stilig, men håpløs.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kul

+ Lett å rengjøre selve presseren

- Krever skjærefjøl

- Må skrelle feddet først

- Presser ikke spesielt bra

Joseph Josephs spesielle hvitløkspresse er ikke en presse i tradisjonell forstand, men en vugge med hull i som klemmer feddene.

Det krever en skjærefjøl som underlag, som trekker ned poengsummen.

- Den ser jo bra ut, men i en hvitløkspresse ønsker jeg en presse hvor det holder med pressa, sier Jane Johansen fra Veganmisjonen.

I tillegg blir det en del av spesielt store fedd som ikke blir presset, og det kan også skli ut på sidene.

I det hele tatt er den ikke spesielt praktisk, mener testerne.

Denne presseren er blant annet tilgjengelig hos Traktøren.

Effektivitet

Skviser ut medium mengde. Men her må du skrelle hvitløksfeddet først og det er håpløst. Feddene blir presset ut som små marker, så det blir litt store deler sammenlignet med en vanlig presse. Hvis feddene er litt store, vil mye av dem klemmes ut på sidene av vuggen og dermed ikke bli presset.

Rengjøring

Fordi det er én stor del, er den lett å rengjøre. Hullene er såpass store at det også er greit å få vekk restene, mener Fru Timian. Veganmisjonen mener derimot at den er håpløs da det sitter igjen masse biter i hullene.

Design og utforming

Her må du ha en skjærefjøl i tillegg. Det trekker ned. Når bitene samtidig blir så store, er det kanskje like greit å bruke kniven? Du må legge på en den krefter for å presse feddet gjennom.

Spesifikasjoner

Produsent Joseph Joseph
Pris 249

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning