Test av kjøttdeig - 2016

- Kjøttdeigen fra Gilde smaker papp

Billig kjøttdeig får toppkarakterer i testen.

MED OG UTEN SALT OG VANN: Kjøttdeigene med salt og vann kommer generelt best ut i testen. Aller best karakter for kjøttdeigene fra Nordfjord og Best Pris.
MED OG UTEN SALT OG VANN: Kjøttdeigene med salt og vann kommer generelt best ut i testen. Aller best karakter for kjøttdeigene fra Nordfjord og Best Pris.
Sist oppdatert

Om testen:

Alle produktene er smakt blindt og de er vurdert etter en skala fra en til seks, der seks er best. Pris er ikke med i vurderingen.

Kjøttdeigen er vurdert i rå og stekt tilstand. Den er smakt i stekt tilstand. Vi har veid kjøttdeigen før og etter stekingen og regnet ut svinnet.

Tore Teigen og Frank Johansen satt i panelet. Begge er pølsemakermestre,  med til sammen over 100 års samlet erfaring fra kjøttbransjen. De har også lang erfaring fra dømming av kjøttprodukter blant annet som fagdommere i NM i kjøtt flere ganger.

Denne saken ble første gang publisert 08/03 2016, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også