Test av halvstekte rundstykker

Særlig en type kommer dårlig ut

Både taper og vinner overrasker i vår test av halvstekte rundstykker.

VARIERENDE KVALITET: De er kjent for frosne rundstykker, men Hatting kommer ikke godt ut i vår test. FOTO: Øyvind Lie
VARIERENDE KVALITET: De er kjent for frosne rundstykker, men Hatting kommer ikke godt ut i vår test. FOTO: Øyvind Lie
Sist oppdatert

Om testen:

Alle produktene er testet blindt - ekspertene vet ikke hva de har smakt på. De er stekt etter anvisningen på pakken og vi har smakt dem i to omganger. Kort tid etter steking, deretter en ny runde etter at de har ligget en stund.

I panelet satt Marit Røttingsnes Westlie og Freddy Roger. Røttingsnes Westlie driver matbloggen fru Timian, og er forfatter av flere bakebøker. Freddy Roger er baker hos Håndverksbakeriet i Drøbak.

Alle produktene er vurdert etter en skala fra en til seks, der seks er best. Pris er ikke med i vurderingen.

Denne saken ble første gang publisert 18/03 2016, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også