VIN PÅ TILBUD

Vinmonopolet setter ned prisene

Noen viner settes også ned i pris...

VIN PÅ TILBUD: Hver måned reduserer Vinmonopolet prisene på vin.
VIN PÅ TILBUD: Hver måned reduserer Vinmonopolet prisene på vin. Foto: Foto: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Hver måned setter Vinmonopolet ned prisene på en rekke varer. Vinmonopolet selv har ikke anledning til å annonsere for dette, men det kan altså vi gjøre her!

Merk at det ofte er stor pågang på disse vinene - det er førstemann til mølla som gjelder. Følger du oss på Facebook, er sjansen større for at du får med deg tipsene før alle andre.

Om du ikke får napp, har vi samlet de beste vinene til under 120 kroner her. Vi gjør også jevnlige tester av pappvin - her er den siste stortesten.

</p> <p> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article760659.ece">Slik blir det tre forretter av en salmalaks</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article752716.ece">Dette er det beste brødet du kan bake</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/system/topicRoot/Ukemenyer/">Her er alle ukemenyene</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article774981.ece">Denne kyllinggryta lager du i dag</a> </p> <p> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 5.000 oppskrifter!</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning