Tilbud på vin

Vin på tilbud i november

Nå kan du gjøre svært gode kjøp på Polet.

Vinmonopolet  DE BESTE NYHETENE: Vinmonopolet kommer med ny vin. Her er de beste.
Vinmonopolet DE BESTE NYHETENE: Vinmonopolet kommer med ny vin. Her er de beste. Foto: Foto: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Denne måneden er det mange varer som er satt ned i pris i Vinmonopolets utvalg.

Hver måned justeres prisene. De fleste går opp, men mange varer blir også billigere. Hvor mange varer som settes ned i pris varierer. Denne måneden var det et svært godt prisdump.

Vi på Klikk følger nøye med på disse justeringene. Du finner tidligere reduksjoner her. Vær oppmerksom på at det ofte er stor rift om tilbudsvarene. Til manges ergrelse har varene blitt utsolgt før man har rukket å bestille. Det er først til mølla som gjelder.

På Klikk lager vi også lista over de beste vinene til under 120 kroner. Og den beste pappvinen finner du her.

God tilgjengelighet per i dag

Denne gangen har jeg gått igjennom alle varene som er redusert med over 30 prosent. Jeg har laget et fargesystem som skal gjøre det litt enklere å orientere seg. Det er som følger:

Rød farge betyr utsolgt fra leverandør og ingen butikker har varen. Ikke Håp.

Grønn farge betyr utsolgt fra leverandør, men noen butikker har varen. Et lite håp.

Gul farge betyr at varen ikke er utsolgt og finnes i mange butikker. God tilgjengelighet.

Purpurfarge betyr at varen ikke finnes ikke i noen butikk og må bestilles. God tilgjengelighet.

Denne sjekken ble gjort 2. november og belager seg på at Vinmonopolets system er helt oppdatert. Det kan være at det ikke er 100%.

Lista finner du nedenfor.

</p> <p>Dersom du ikke ser dokumentet skikkelig kan du laste det ned <a href="http://www.klikk.no/multimedia/archive/00429/Reduserte_priser_n_429644a.xlsx">her</a>. Den store lista over alle vinene kan du laste ned <a href="http://www.klikk.no/multimedia/archive/00429/Kopi_av_Reduserte__429518a.xlsx">her</a>.</p> <p>Hver måned kommer det en ny liste fra Vinmonopolet. Så fort den kommer oss i hende legger vi den ut på Facebook. Vil du være blant de første som får den - <a href="http://www.facebook.com/vintips">bli med i Vintips-gruppa</a>!</p> <p> <strong>(Over 15.000 følger Sjuve på <a href="http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sjuves-oppskrift/123193231069892">Facebook</a> og får svar på alt de lurer på om mat)</strong> </p> <p>Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk <a href="http://hm-magasiner.no/kampanje/innmelding.jsp">her</a> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/hvordantv/mat/kakerogbarn/article557951.ece">De deiligste eplekakene</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article697129.ece">Pannekaker med ny topp</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article673320.ece">En ukemeny for deg som liker god mat</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article420861.ece">Slik lager du perfekte muffins</a> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning