Vi har gjort en kjempetest av rødvin på papp. Hele 47 rødviner er smakt og poengsatt.

Testen føyer seg inn i rekken av vintester vi gjør på Klikk.no. Omtrent annenhver uke lager vi Fem-på-topp lister i ulike kategorier. Vi har også vår liste over de ti beste rødvinene til under 120 kroner.

Vi tester også alle nyhetene som kommer til Vinmonopolet (annenhver måned) og følger nøye med når varer settes ned i pris - som Vinmonopolet gjør hver måned.

Ny vri på utvalget

Denne gangen har vi gjort en liten vri på utvalget. I tillegg til å teste de tredve mest solgte vinene har vi tatt med årets nyheter. I tillegg har testerne kommet med et knippe viner de mente burde være med i testen.

Testet blindt

Testingen ble foretatt blindt (testerne får ikke vite hva som testes) av Robert Lie og Ørjan Lundmark. Robert Lie er både norsk, nordisk og europeisk mester for vinkelnere. Lie jobber som daglig leder av Grefsenkollen i Oslo. Ørjan Lundmark har en førsteplass og to andreplasser i NM for vinkelnere, og jobber til daglig som daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (15.000 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Lammestek er best på denne måten

Slik lager du den perfekte eplekaka

En oppskrift på superbrownies

Pannekaker med ny topp

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!