Raskt og enkelt
Deilig kyllingwok
Har du lyst på noe godt til middag, er en god kyllingwok maten for deg. Kjapt og enkelt å lage.
Klassisk wok med kylling og nudler
(3 porsjoner)
Ingredienser:
1 pk wokgrønnsaker eller tilsvarende mengde friske
200 g kyllingfilet i biter
45 g nudler
olje
Marinade:
2 stk pressede hvitløksbåter
2 ss sukker
2,50 ss soyasaus
0,50 stk hønsebuljongterning
2,50 ss vann
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
2. Mariner kyllingbitene i ca 10 min.Ta så opp kjøttet og la marinaden renne av. Ta vare på marinaden.
3. Brun kyllingen i olje på sterk varme i ca 3 min.
4. Wok grønnsakene som anvist på pakningen.
5. Tilsett kyllingen, hell over resten av marinaden, og varm opp.
6. Serveres med kokte nudler og godt brød.
Velbekomme!
Denne saken ble første gang publisert 07/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.