Vinn personlige frimerker!

Kvinneguiden arrangerer i samarbeid med Posten en konkurranse der du kan vinne dine helt egne frimerker. Bli med du også!

Publisert Oppdatert
Postens "Personlige frimerker" går sin seiersgang landet over, og stolte foreldre, brudepar og brevvenner benytter muligheten til å gjøre brev og kort personlige.

Ideen bak nyvinningen er like enkel som den er genial. Ved å laste opp et bilde på posten.no kan du bestille frimerker med en helt personlig vri. Det er bare fantasien som setter grenser, og trolig vil mange av årets julekort være prydet med frimerkene.

Kvinneguiden inviterer sammen med posten til høstens store fotokonkurranse! Temaet for konkurransen er "Høstglede", og vi ønsker oss bilder som passer til beskrivelsen. Vi kårer tre vinnere som vinner frimerker med sitt eget bilde.

Eksempler på tema kan for eksempel være:

-Barn som leker i løvet
-Høstbryllup
-Kjærestepar på tur i regnet
-Kakaokos i sofakroken
-På tur med barnehagen eller skolen
-Studentliv
-Strikketøy og kryssord
-Stearinlys og pledd
-Første skoledag
-Soppsanking
-Jakt

Du trenger ikke være verken en profesjonell eller erfaren fotograf, men bruk fantasien!

Regler for konkurransen:

Konkurransen foregår i uke 37, 38 og 39. Bidrag må være oss i hende innen søndag 1 oktober.

Etter innleveringsfristen vil Kvinneguiden i samråd med Nina Myrvold fra Posten plukke ut de 5 beste bidragene som det vil bli mulig å stemme på.

De tre bildene med flest stemmer blir premiert. Førstepremien er tre sett (60 stk) personlige frimerker. Andrepremien er to sett, og tredjepremien er ett sett.

Stem på ditt favorittbilde her!

i_187263

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning