Ledig stilling

Vil du jobbe hos oss?

Kvinneguiden.no og Klikk.no søker journalister.

VIL DU JOBBE HOS OSS?: Klikk.no og Kvinneguiden.no søker etter to journalister.
VIL DU JOBBE HOS OSS?: Klikk.no og Kvinneguiden.no søker etter to journalister.
Publisert Oppdatert

Kvinneguiden.no og Klikk.no søker nå etter to journalister (engasjementer).

Journalist Kvinneguiden.no (engasjement)

Journalisten har hovedansvaret for å skrive nyttige forbrukerartikler som dekker våre stoffområder. Journalisten leverer saker fra A til Å, fra idé til ferdig levert nettsak.

Stillingen krever at man har journalistisk teft og god evne til å forstå hva leserne vil ha, innenfor alle stoffområdene.

Stillingen er et engasjement med varighet fra 01.05.2013 til 25.05.2014.

Les mer om stillingen her.

Forumjournalist Klikk.no (engasjement)

Kvinneguiden.no, Barnimagen.no, Dinbaby.no er Norges største forum. Barnimagen.no og Dinbaby.no har fokuset rundt graviditets- og småbarnstid, mens Kvinneguiden.no har et mer generelt innhold. Alle er organisert som en del av Norges største forbrukernettsted, klikk.no.

Vi søker nå etter en forumjournalist som kan bidra til å synliggjøre forumene ytterligere. Stillingen innebærer å være vert i forumet. Du skal følge med i debattene, svare leserne og sørge for god stemning. Det forventes at forumjournalisten er oppdatert på forumenes tema, trender og utvikling.

Du må evne å trekke gode debatter ut fra forumet og lage gode nettsaker med diskusjonene som utgangspunkt. Det kan være å fange opp trender eller belyse spørsmål som diskuteres. Hensikten med sakene er å lage god forbrukerjournalistikk, i tråd med den overordnede profilen på klikk.no.

Stillingen er et engasjement med varighet fra 15.03.2013 til 15.04.2014.

Les mer om stillingen her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning