Verdens mest romantiske hoteller

Enten man planlegger bryllupsreise eller drømmeferien så finnes det tusenvis av romantiske hoteller å velge mellom. Vi har plukket ut noen av de beste.

Publisert Oppdatert
Cayo Espanto
Få steder er så romantiske som Cayo Espanto i Belize. «Hotellet» består av fem villaer på en øy utenfor kysten for Belize, under to timer fra Houston og Miami. Til tross for den forholdsvis sentrale beliggenheten er stedet foreløpig en ganske godt bevart hemmelighet. Tre villaer har ett soverom, og to villaer har to soverom. Alle har umiddelbar adgang til stranden. Hver villa har en «butler» som kan nås til enhver tid via walkietalkie. Alle måltider blir laget spesielt til dere, og det kan også arrangeres måltider i naturen, for eksempel en romantisk picnic for to. Prisen er også ganske luksuriøs, fra ca 1400 dollar for en natt koster herligheten.. For mer informasjon, besøk hjemmesiden.

Hotellets hjemmeside

Bauer Hotell i Venezia
Vil du holde deg i Europa finnes det også flust av ekslusive og romantiske hoteller. Bauer Hotell i romantiske Venezia ligger midt i hjertet av byen, og har sin egen havn der man kan hoppe rett i gondolene. Hotellet har 97 rom og 18 suiter, og stilen er en miks av gammel 50talls eleganse og moderne luksus. Rommene er store og inneholder det meste man kan ønske seg, deriblant marmorbad, satelittTV, walk-in closet, og noen rom har også terrasse. Romprisen starter på 350 euro per natt, og er med det nesten overkommelig..

Hotellets hjemmeside

Amanjena
Har dere lyst til å oppleve noe helt annerledes kan det være verdt å ta turen til Afrika. Hotellet Amanjena ligger i Marrakesh, og er det første Afrikabaserte hotellet i luksuskjeden Amanresorts. Hotellet inneholder 39 forskjellige «rom». 32 av rommene er suiter med soverom, påkledningsrom og stor badeavdeling. Alle har åpne peiser, fontener i hagen utenfor, og all mulig tenkelig luksus. Åtte av disse rommene har i tillegg en større privat hage, og et 25 kvadratmeters privat svømmebasseng. Enda større suiter med stue, spisestue og butler finnes også. Den største suiten er på godt over 1000 kvadratmeter, inkludert basseng og hage. Prisene starter på 850 dollar per natt.

Hotellets hjemmeside

Château de la Chèvre D'Or i Frankrike
Hotellet har vokst siden åpningen i 1953, og nå huser det 33 rom, deriblant 9 leiligheter. Arkitekturen og designet er ulikt for alle rommene, og man kan få både moderne og mer tradisjonelle rom. Alle rommene har selvsagt aircondition, satelittTV og andre nødvendigheter. Utsikten fra hotellet skal være fantastisk, og man får en følelse av at man har full oversikt over hele Middelhavet. Gjestene har tilgang til oppvarmet basseng, boblebad, treningsrom og fri adgang til tennisklubben som ligger like ved. Hotellet begynte opprinnelig som restaurant, og det var først etter restaurantens popularitet at eierne bestemte seg for å bygge hotell. Av den grunn skal også hotellets restaurant være vel verdt et besøk. Prisene starter på 270 euro per natt.

Hotellets hjemmeside

Bora Bora Nui Resort & Spa
Bora Bora Nui Resort & Spa står på et privat område og inneholder 120 villaer, alle med mahognysenger, marmorbad, satelittTV og Internettilgang. Mange av bungalowene står på vannet, og har glassgulv slik at man kan se ned på dyrelivet. Utsikten skal være noe av det vakreste man kan oppleve, og rammen rundt hele stedet er svært romantisk. Prisen begynner på ca 500 euro per natt. Spaområdet ligger på en liten fjelltopp, noe som gjør at man kan nyte en 360 graders utsikt fra en av de tre åpne behandlingsbungalowene. Behandlingskartet er tydelig inspirert av asiatiske tradisjoner.

Hotellets hjemmeside

Kilde: forbes.com

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning