Vanskeligst i forholdet

Hva er det vanskeligste du har opplevd i parforholdet?

Publisert Oppdatert
Alle har problemer i parforholdet innimellom. Men hva er egentlig det vanskeligste dere har opplevd?

Les også: Sovestillingen avslører forholdet

Les også: Konstant krangling

Les også: Et lykkelig samboerskap?


I forumet Samliv og relasjoner diskuterer forumbrukerne temaet:

Hva er egentlig det vanskeligste du har opplevd i et parforhold, hvordan kom dere gjennom det, og er dere sammen i dag?

Les et utdrag av diskusjonen her:

  • "At vi fikk et barn sammen. Vi er fortsatt sammen i dag. Hvordan vi kommer oss gjennom det? Vi tar det dag for dag, prøver så godt vi kan å dele på ansvaret, og så ordner det seg etter hvert".
  • "Det desidert vanskeligste jeg har vært med på i parforhold er å ha en psykisk sykdom og en partner som absolutt ikke forsto hva det gikk i. Det endte til slutt med brudd for oss".
  • "At jeg tok henne i å ha et forhold på si. Sjokket var så voldsomt at det preget meg i år etterpå. Vi kom oss gjennom det, og er fortsatt gift og har det supert nå. Men tida etter er det verste jeg har hatt i mitt liv".
  • "Vanskeligste jeg har opplevd i mitt parforhold var da samboeren min ikke hadde det godt på jobben, ble deprimert og sykemeldt på grunn av dette. En tung periode med lite kommunikasjon fra han. Fortsatt sammen og lykkeligere enn noensinne"!
  • "Vi bodde på gjestrommet hos svigers et halvt år. Og svigers er ikke vanlige gjennomsnittsmennesker for å si det slik. Følte det som om jeg hadde havnet i en eller annen syk såpeserie á la "Eastenders" eller noe sånt. At ikke forholdet knakk da er et under, men vi er fortsatt sammen".
  • "Bulimi, angst og voldtektstraumer er det som har preget oss mest. Det utrolige er at det var slik fra starten av, men han ga aldri opp. Nå er alt mye bedre, og vi er lykkeligere enn noensinne".
  • "Det absolutt verste jeg har opplevd i et parforhold, var da vi var enige om å flytte sammen. Alt mitt ble satt i garasjen hans, og skulle ordnes etterhvert. Han hjalp til med flyttingen, sa han gledet seg og var helt i hundre. For så å plutselig få kontrabeskjed om at det ikke "føltes" bra likevel, dagen etterpå. Så èn dag i samme hus resulterte i et sjokk for meg, ble deprimert og måtte ha psykologhjelp på grunn av måten han gjorde alt på. Måtte flytte hjem til søstra mi, som bodde i en kjempeliten leilighet".
  • "Å få diagnosene vestibulitt og vaginisme. Å ikke ha mulighet til å ha sex med den man elsker for det er smertefullt".
  • "Verste var da mannen fikk spillegalskap, men nektet blankt på det. Han løy og sviktet lenge. Spilte bort alle pengene våres, vi holdt på å miste hus og bil, og han holdt alt skjul og benektet alt. Stjal også penger fra barna sine kontoer, men nekter alt. Vi er ikke sammen i dag, veldig glad for det".
verste_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning