- Vær ego i sengen

- Livet er for kort til å ha dårlig sex.

- Vær ego i sengen
- Vær ego i sengen
Publisert Oppdatert

Les mer på Cpunktet.no- Jeg har bedre sex nå enn da jeg var 20. Rett og slett fordi jeg nå vet hva jeg liker og ikke minst tør jeg å si det. Jeg tør faktisk å være litt mer egoistisk, fordi jeg har hatt både gode og dårlige erfaringer, forteller Elisabeth, som er månedens forbilde hos Cpunktet.no.

Hun har utforsket, prøvd, lekt, ledd, grått, smilt, nytt hemningsløs og vært åpen for forslag. Det har resultert i mye god sex, mange fine opplevelser, ting hun ler av og gode erfaringer. Det betyr også at hun har tatt med seg en del mindre bra erfaringer hun gjerne kunne vært foruten, men summen av det hele har gjort henne bevisst på hva hun vil og ikke vil.

Orgasmelykke

- Orgasmer er fantastiske. Den første jeg virkelig husker var i dusjen, og jeg har siden det ment at alle kvinner burde ha massasjedusj eller et heftig leketøy. Jeg husker svært godt at det føltes som jeg skulle tisse på meg først, så jeg turte ikke å slippe men stoppet der. Men så snakket jeg med en venninne som var et par år eldre enn meg, og hun sa at jeg måtte slippe følelsen fram. Siden har det blitt mange, og jeg tror ikke jeg hadde klart å være så frigjort, åpen og leken hvis jeg ikke hadde vist hvordan kroppen min liker å bli stimulert.

Veien til behagelig sex

For at sexlivet skal være bra, tror Elisabeth først og fremst at det å gi seg selv lov til å nyte, kjenne på lyst, nyte partneren og ikke tenke så mye teknikk, sted og ha det så avansert til enhver tid, er viktig.

Les også: Gode vibrasjoner

Les også: Lite sex?

Les også: Derfor faller vi for slemme gutter- Det er tross alt flest hverdager i et liv, og hverdagssex er kanskje nøkkelen til at jeg har et godt sexliv. Både det å ha en stund for seg selv og å ha det med partneren.

- Jeg er i alle fall slik at jo mer sex jeg har, jo mer lyst får jeg. Det å være stolt av meg selv som jente og gi f... i jantelov og hva andre mener er normalt, tror jeg også er med på å gi et bra sexliv. Nærhet er viktig. Det å sove naken sammen og å ta på hverandre, eller på seg selv. Prioritere sex i en travel hverdag. Ha seg en kjapp en som nødvendigvis ikke må ende med orgasme, men for frekkhetens skyld. Flørte på SMS eller telefonen før man møtes og bygge opp litt spenning.

Vær seksuell

Hun tipser også om følgende:
  • Vis at man setter pris på hverandre og kan lette byrdene for hverandre.
  • Godta at man ikke alltid kan være like kåt til enhver tid.
  • Ha åpenhet om hva man liker og utfordre hverandre på alle plan, ikke bare det seksuelle. Har man det godt ellers i livet, får man også overskudd og lyst.


Les mer på Cpunktet.no

Cecilie-Kjensli220.220x350

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning