Uvanene vi hater

Han kan veldig gjerne slutte med dette!

Publisert Oppdatert
Napper han nesehår når dere har kosekveld i sofaen? Eller plukker seg i nesa, lar brukte boksershorts slenge rundt i leiligheten og glemmer å skylle ned etter han har vært på do? Du er ikke alene..

Les også: Sovestillingen avslører forholdet

Les også: Over eksen fort som f...

Les også: Sexmytene avlives


Her er flere ekle uvaner vi helst vil slippe:

1. Klipping av tånegler på stua

Tåneglene flakser gjennom lufta, og blir tilsynelatende borte. Det betyr ikke at de forsvinner på magisk vis av seg selv. Nei, de ligger der, og dukker opp når du minst ønsker det, som når babyen leker på gulvet, gjestene tråkker på dem eller hoper seg opp under sofaen til neste husvask¿

2. Neseplukkeren

Å plukke seg i nesa og la busemennene få flakse fritt er heller ikke et sjakktrekk for god stemning i stua.

3. Sikling

Ingen går gjennom livet uten å sikle litt, spesielt ikke når det er forkjølelse og influensasesong. Men sikling på generell basis er ekkelt!

4. Skjeggrester på badet

Hvis ikke han tar dem bort, må noen andre gjøre det. Og siden dere bor sammen, blir det deg! Uhøflig og det ser unektelig skittent og grisete ut.

5. Stinkbomber

Noen menn setter sin ære i å produsere skikkelige nesten - så - man - besvimer stinkbomer. Problemet er bare at det nok er gøy med kompisene, men ikke fullt så gøy i sofaen eller senga med kjæresten.

6. Kløe

Det er greit nok at han klør. Men å virkelig skrubbe tak i ballene eller bakenden foran folk, er ekkelt og sjenerende.

7. Røyking

Gammelt askebeger har aldri, og kommer aldri til å lukte godt. Menn foretrekkes med frisk mintånde, perlehvite tenner og avsmak for lungekreft.

8. Tisse på toalettsetet

Ekkelt og unødvendig.

9. Bo i et "rottereir"

Det er greit nok å bo i et stinkende krypinn når man er ung student. Vi forventer imidlertid bedre av en voksen mann. En stinkende leilighet, med skitne klær, skitne kopper og stabler med pizzaesker er ikke et sjekketriks¿

10. Snakke med munnen full av mat

Det blir fort dårlig stemning på en date når maten han pakker inn ender bitvis tilbake på tallerkenen eller bordet fordi man ikke greier å tygge, svelge og så snakke!

Kilde: Sheknows.com uvane_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen