Slik avslører du følelsene

Å fortelle at du elsker han trenger ikke å være så skremmende.

Slik avslører du følelsene
Slik avslører du følelsene
Publisert Oppdatert
Du har vært sammen med kjæresten en god stund og funnet ut at du elsker ham. Hvordan fortelle ham dette?

Nettsiden Healthy and beloved har skrevet ned noen tips som kanskje kan gi deg noen ideer, for det trenger ikke være fullt så skremmende som du kanskje føler at det er.

Finn et fint sted

Når du skal fortelle en mann at du elsker ham er det lurt at du viser hvor lykkelig du er, og hvor trygg du er på deg selv. Finn et fint sted dere kan sette dere ned og snakke sammen helt rolig. Begynn med å fortelle ham hvor lykkelig han gjør deg og at du husker det første møtet deres. Gjør det klart hvor plassen hans i livet ditt er og hva du liker med han. Prøv å vær så romantisk som mulig og vend samtalen inn mot forholdtemaet.

Les også: Tullerusk av forelskelse

Les også: Nøkkelen til et langt forhold

Les også: Nyforelsket og smågalBruk ordene

Prøv å snakke litt sammen om hvordan en ideell mann og kone skal være. Hvis du føler at tiden er inne så kan du si ordene "jeg elsker deg". Hold han gjerne i hendene mens du ser ham i øynene. Det viktigste er å være ærlig om hvordan du føler det. Forteller du ham det i et riktig øyeblikk treffer du nok hjertet hans.

Si det i et brev

Hvis du er litt sjenert og føler at du ikke tør å si ordene rett ut, kan det være en mulighet å skrive et brev i stedet. Du kan for eksempel sende en gave med brevet. Selv om det ikke er noe galt ved å gjøre det på denne måten, setter nok de fleste pris på at partneren sier det verbalt også.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen