Sexy snakk

Dette er det absolutt hotteste du kan si til ham under akten.

Publisert Oppdatert
Det er ikke bare faktorer som beføling, stillinger og stemning som spiller inn når dere skal ha god sex sammen. Her handler det også om ordene som kommer ut av munnen.

- Å si og høre erotisk ladede ord stimulerer dopaminproduksjonen i kroppen, som spiller en stor rolle i seksuell opphisselse. Ordene kan øke den emosjonelle og fysiske intensiteten av opplevelsen, forteller lege og forfatter av boken "Passionista", Ian Kerner til nettstedet Cosmopolitan.com

Men, det er ikke alle kvinner som er like ivrige etter å høres ut som en pornostjerne i sengen.

- Mange kvinner er usikre på hva som lyder sexy, derfor lar de være å si noe som helst, mener sexolog Logan Levkoff.

Fortell ham dette

Men, det skal ikke så mye til å tenne mannen man har sex med. I en radioundersøkelse som stasjonen Cosmo Radio holdt, fortalte mennene som ringte inn hvilke ord de virkelig ble kåte av; "Jeg kommer!" . Og det var det!

Les også: Vær slem i sengen

Les også: - God sex er en kunstform

Les også: Dette vil han viteIan Kerner tipser;

- "Jeg kommer!", er veldig enkelt, men samtidig utrolig kraftfullt. Denne setningen er fantastisk for menn å høre fordi den signaliserer at de er gode elskere, sier Kerner.

Når du da annonserer for ham at orgasmen din er på vei, kan dette føre til en stor nytelse for dere begge siden det gir elskeren din enda mer positiv energi;

- I tillegg gir dette ham tillatelse til å komme samtidig med deg hvis han har holdt igjen orgasmen for din skyld, og det er definitivt musikk i hans ører.

Dette hjelper

Derimot er det mange flere ord du kan si til elskeren din for å vise ham hva du liker, mener Kerner.

- "Jeg elsker når du (verb) med (kroppsdel)", for eksempel: " Jeg elsker når du kysser nakken min, slikker brystene mine", sier Kerner.

Han mener at å uttrykke ønskene og lystene dine med ord, gjør elskeren din oppmerksom på hva du liker og hva han gjør riktig.

- Det er som å spise et måltid, å fortelle hvor godt det smaker, forsterker de gode følelsene og kan gjøre at det smaker enda bedre. Hvisking220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning