Sex på toppnivå!

Størrelsen teller ikke, farten skal variere og dybde betyr mye. For utrolig sex er det seks nøkkelpunkter som kan gi deg og partneren et realt kick!

Publisert Oppdatert
Det er ikke uten grunn at tilfeldig sex med en ukjent partner sjelden er god sex. Det er nemlig slik at god sex, fantastisk sex og utrolig sex tar tid å bygge opp. Det handler om å bli kjent med partneren din, hva liker han, hva liker du? Hvilke stillinger har dere prøvd, hvilke skal dere prøve? Og hvor synes dere at det er mest spennende å ha sex?

Tren!

Det varierer unektelig mye fra person til person og fra par til par, men det ene punktet som går igjen hos alle, er at god sex ikke kommer av seg selv. Som stort sett alt i livet, må også dette området jobbes med. Da er det viktig å vite at for å nå toppmålet for god sex, handler det om åpenhet og kommunikasjon med partneren din. Som før en konkurranse, kan dere faktisk trene hverandre på de forskjellige punktene for å ha et perfekt sexliv hvor dere tilfredstiller hverandre like mye og begge er fornøyde.

1. Fysiostillinger

Den tydeligste delen av en sexstilling er den nøyaktige stillingen som kroppen din er i. Det finnes tusen stillinger som man kan prøve kroppen gjennom. Stående, knelende,med bena krølla, sittende med bena sprett, med bena krysset, bøyde ben, listen går i lange baner.

Den gode nyheten er at selv om mennesker lever med kroniske ryggsmerter, asma eller en brukket arm, er det fint mulig å finne stillinger som funker bra og som ikke vil øke smertene deres. Noen sexstillinger, som teskjesex, blir definert av den fysiske posisjonen dere velger. Andre sexstillinger virker uavhengig av den fysiske posisjonen til kroppene deres.

Tenk på stillingene du liker når du ikke har sex. Når er du mest komfortabel? Og hvilken fysisk possisjon og stilling gjør at du føler deg sexy eller sterk? Å ha sex med partneren din mens dere er krøllet sammen som en ball, er ganske annerledes enn å ha sex med ham mens du rir ham med armene slengt til værs! Begge deler kan være fantastisk, men tenk på hvilke stillinger du liker og noen få du kunne tenke deg å prøve.

2.Hvilke bevegelser og hvem beveger seg?

En god sexstilling handler ikke bare om hvordan kroppene deres er arrangerte sammen, det handler om en sexstilling som gjør at du kan utforske og nyte alt du vil gjennom god sex. Noen ganger ønsker du gjerne å gjennomføre det sakte og delikat, andre ganger er du klar for røff og hard sex.

De fleste over 20 år vil prøve seg på sexstillinger som er mer ukomfortable enn andre. Mange klarer ikke å bevege seg som de skulle ønske på grunn av ryggsmerter eller andre medisinske tilstander. Hver sexstilling vil både begrense og åpne opp for visse bevegelser, og de fleste påvirker hver partner på forskjellige måter. Kvinnen på topp-stillingen begrenser mannen under og hva han kan gjøre, men det tillater for kvinnen på topp å bevege seg som hun måtte ønske.

Nøkkelen er å tenke på hva som føles bra , å eksperimentere i tilfelle det er noen stillinger som virker bedre for deg og dere enn andre stillinger som du ikke egentlig hadde tenkt på. Bruk sexstillingene som gjør at du kan bevege deg mest mulig fritt.

3.Penetreringsvinkel

Mange menn og kvinner mangler viktig basisinformasjon om kvinnelig og mannlig seksualitet. Vinkelen på penetreringen er viktig for kvinner fordi det finnes varierte områder av potensiell spenning inni den vaginale kanalen og i selve vagina.

Vinkelen kan være viktig for menn i forhold til stimulering av penis, men også for komfort- en feil bevegelse kan virkelig ødelegge et øyeblikk! En vinkel kan gi bedre g-punkt stimulasjon og du kan bytte penetreringsvinkel enten ved å legge til puter eller holde i partneren din i forskjellige stillinger for å eksperimentere.

4.Benvri, hvilke og hva gjør de?

Når det gjelder sexstillinger kan vi fokusere for mye på kjønnsorgankontakt og ignorerer det faktum at det er en hel kropp involvert og klar for seksuell stimulanse. Stillingen på underlivet sammen med benvrier ditt er viktig for god sex og påvirker dypt hvordan penetreringen fungerer. Med forskjellige sexstillinger, for eksempel på kanten av sengen med bena dinglende på hver side av sengen, kan dette få deg til å føle deg helt annerledes enn når bena dine er festet på partnerens skuldre. Ikke ignorere resten av kroppen din, du har ingen lommer til å putte hendene dine i, så om du kan bruke de sett i gang!

5. Rytme

Klisjeen om at det ikke er størrelsen som teller i senga, men bevegelsen, stemmer faktisk helt. Uavhengig av hvilken sexstilling du er i, eller hvor stor partnerens penis er, virker det nok ikke ene og alene dersom det ikke finnes noe rytme eller om du og partneren din ikke er i synk.

Noen sexstillinger, som bakfra, tillater at du og partneren din kan bevege dere mer, noe som kan gjøre det lettere å finne rytmen som virker for dere begge. Med stillinger som misjonær og side til side stilling handler det om å øve seg mer og jobbe med styrken. Ikke vær redd for å snakke med partneren din om dette. Myten om at sex kommer naturlig og at om dere ikke «klikker», så virker det ikke, er bare å legge bort. Mens noen mennesker er naturtalent, er de fleste folk som må læres opp og som blir bedre og bedre med tiden.

6.Fart

Mange kvinner vet akkurat når en ny sexpartner har lært teknikken sin fra å ha sett for mye porno. Mennene tror ofte at sex er brutalt og tempofyllt og noe som varer i fem minutter. Men farten på penetreringen er like viktig som alt annet under sex. I nesten alle tilfeller vil farten endre mens penetreringen gjør fremgang. Og endring på farten og dybden av penetreringen kan virkelig endre den seksuelle stimulansen og bedre hele seansen. Det er viktig å vite hva kroppen din kan og ikke kan gjøre, og bli kjent med deg selv slik at du vet hvilken type penetrering som virker for deg og partneren din.

Fordi penetrering kan være fysisk for mye for mange mennesker, er det også viktig å huske på at par ikke alltid vil få sitt klimaks grunnet penetrasjon. Og hvis kroppen din er trøtt, er det helt OK å bytte til en annen sexlek.Kilde: about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning