Rasende sjalu!

Hvorfor ser kjæresten din på andre damer mens dere to går hånd i hånd?

Publisert Oppdatert
Det er ikke så rart at det bobler over innvendig hvis du opplever at kjæresten kikker på hver eneste dame som passerer dere på gaten. Til og med når dere holder rundt hverandre eller går hånd i hånd; hans flakkende blikk stopper ikke av den grunn. Så hvordan skal man takle dette og hva kan man gjøre med det?

Uforskylt uvane

Dere er garantert begge lei av å krangle om dette temaet. Kanskje kjæresten din sier at han ikke mener noen ting med dette, eller kanskje du ikke har turt å fortelle ham hva som plager deg. Likevel merker han at du er anspent og misfornøyd med noe han ikke klarer å finne ut av..

Samlivsekspert Sherry Amatenstein er forfatter av " The Q&A Dating Book" og "Love Lessons from Bad Breakups". Hun har mange gode råd til trengende par som ikke aner hva de kan gjøre for å løse problemer seg i mellom, og det vanligste problemet er sjalusi!

Amatenstein uttaler at mange gutter og menn utvikler denne vanen at de ser på andre damer selv om de har skutt gullfuglen og går hånd i hånd med den vakreste dama de kunne ønske seg! Dette er fordi de tidligere har kikket på andre damer og dermed skjer det helt automatisk selv om de har kjæreste.

- Dette er uhøflig og til og med respektløst i forhold til sin egen kjæreste. Likevel er det som om de ikke klarer å stoppe denne uvanen selv etter repeterende løfter til sin kjæreste som ønsker å være deres hovedfokus, sier Amatenstein.

Egen medisin

Samlivseksperten mener likevel at det er en enormt stor forskjell på å se på andre damer fremfor å klå på andre damer. Derfor tror hun at dersom ikke kjæresten er utro men barer har damer i kikkerten, er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å la ham smake sin egen medisin.

- Når dere er ute og går har du også lov å sjekke ut andre typer. Sjansene er store for at de gutta dere går forbi vil kikke på deg, så hvorfor ikke møte deres blikk og flørte litt i det dere passerer hverandre?

Amatenstein mener at kikking er harmløst, og at flørting er lov. Og om du prøver å snu situasjonen skal du se at kjæresten din gjerne reagerer litt på din oppførsel.

- Dersom han blir såret eller sur, fortell ham at du ikke liker når han gjør det og si at du slutter med kikkingen dersom han slutter samtidig, sier Amatenstein.

Lykke til!Kilde: ivillage

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning