Perfekt kjæreste

Mennene avslører drømmekvinnens kvaliteter!

Publisert Oppdatert
Det er moro å være singel, men plutselig kommer ønsket om å ha en trygg armkrok å krype inn i. Men hvordan vet man egentlig hvem som er rett for en? Nettstedet askmen.com vet iallefall hva de ønsker hos en kvinne!

Nettstedet har kokt sammen ti hovedpunkter som de ser etter hos drømmekvinnen, og i bunn og grunn er det vel ikke så veldig vanskelig å leve opp til denne listen! Her er mennenes forslag:

10. Hun er selvstendig

Ingen ønsker en kjæreste som de må sitte barnevakt for. Det er godt å ha en kjærestes skulder å gråte på av og til, men om hun ikke fungerer uten mannen sin, vil dette kvele kjærligheten fullstendig. Om hun har sin egen personlighet, egne meninger og er selvstendig både økonomisk og følelsesmessig, og i tillegg har det gøy når hun er borte fra mannen sin, er hun en fantastisk kjæreste!

9. Hun er intelligent

Man blir fort lei av en bimbo og en kjæreste som ikke klarer å tenke lengre enn nesen sin. Med en intelligent kvinne som overrrasker partneren og holder han skjerpet, vil man ikke kjede seg sammen med. Dessuten er det moro å ha noen å snakke sammen med i tillegg til å ha sex med henne!

8. Hun er seksuell

Apropos; en perfekt kjæreste må være på samme nivå som mannen sin, begge må være like tiltrukket av hverandre. Det er viktig å nyte hverandre på soverommet, på tørketrommelen, i stua, hvor enn dere måtte ønske..

7. Hun er vakker

Dette punktet er en selvfølge, og det er viktig uansett! En flott kjæreste ønsker ikke bare å se vakker ut for deg, men også for sin egen del! Hun bør alltid ta seg bra ut, og matchende undertøy er definitivt et pluss.

Mannen ønsker å være stolt over kjæresten sin og vise henne frem når som helst. Dette betyr ikke at hun trenger å være en Heidi Klum-kloning. Husk at skjønnhet kommer an på øyet som ser.

6. Hun respekterer kjæresten

Dette er et viktig punkt! At kjæresten respekterer mannen sin betyr at hun lytter til ham, selv om hun ikke nødvenigvis er enig med hva han har å si, og selvsagt prøver hun aldri å nedverdige eller småliggjøre kjæresten på noen som helst måte. Er man uenige bør man ta diskusjonen på hjemmebane.

5. Hun lar kjæresten være en mann

Ingen mann vil ha en dame som tvinger ham til å spise cottage cheese og frukt til frokost og insisterer på at han slutter med den faste pokerkvelden med gutta. Hun må forstå at man er forskjellige og bør tillate mannen sin å være seg selv. Akkurat som han ikke skal tvinge henne til noe hun ikke har lyst til.

4. Hun maser ikke

Det finnes ingenting som er verre enn en kjæreste som maser! Menn ønsker ikke en kjæreste som vil lage livet til et helvete på grunn av oppvasken. Samtidig er det lov til å reagere, sørg bare for å ha riktig innfallsvinkel!

3. Hun går overens med venner og familien hans

En topp kjæreste vil ikke bare hjelpe svigermoren på kjøkkenet, høre på svigerfars historier og henge med sin kjæres venner, hun vil i tillegg like det! Hun gjør en grundig innsats for å bli kjent med menneskene som betyr mest for ham og hun snakker ikke stygt om bestevennene hans. Og om vennene får vite at kjæresten skal være med ham og de andre en kveld, vil de faktisk være glad fordi hun er morsom å være sammen med!

2. Hun elsker ham

Om man har funnet en kvinne som elsker en for den man er og ikke den man later som man er, er dette en kvinne man skal holde på! Selvsagt har alle kvinner irriterende uvanver akkurat som menn, men om hun virkelig elsker ham, vil man alltid takle problemer sammen. En måte å finne ut om kvinnen virkelig elsker sin kjære, er å observere måten hun ser på ham i hverdagen. Om en overraskelsestelefon fra mannen får henne til å lyse opp, er det tydelig at hun elsker ham.

1. Hun gjør ham til en bedre mann

Enhver mann som har en topp kjæreste eller kone, vil si at hun gjør ham til en bedre mann. Hun trenger ikke si eller gjøre noe, det er bare slik det er.Kilde: Askmen.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning