Pen vs. mindre pen?

Behandler vi egentlig pene mennesker annerledes enn "hvermansen"?

Publisert Oppdatert
Hvor stor rolle spiller egentlig utseende i møte med nye mennesker? Våre forumbrukere har tatt debatten: Behandler du pene mennesker annerledes en mindre pene?

Her er noen utdrag

Imøtekommende mot pene mennesker
"Ja, jeg skal være så ærlig at jeg tror jeg gjør det. Er ikke stolt over meg selv for at jeg gjør dette, men merker at jeg er mye mer imøtekommende mot pene og stelte mennesker, en noen som er mindre attraktive og shabby. Hvorfor det er sånn vet jeg ikke...".

Utseende uvesentlig
"Jeg har drevet mye med kundeservice, salg, representasjon, politikk, bemanning (jobbintervjuer) og mer, og kan si med temmelig stor sikkerhet - både ut i fra egne erfaringer og hva jeg observerer hos andre: Utseendet er omtrent helt uvesentlig i denne sammenheng! Med det mener jeg at for de fleste betyr det ingenting, mens det for noen betyr litt, men ikke allverden. Det som betyr noe er hvordan du fører deg, sjarm, utstråling og hvordan du velger å presentere deg for verden! Viser du at du tar deg selv seriøst, har selvtillit, overskudd og sjarm, og tar vare på deg selv (ikke lar deg selv forfalle), inkludert klær, så blir du møtt med respekt og velvilje".

Spesialbehandling
"Jeg behandler mennesker likt uansett utseende, men jeg har sett masse eksempler på folk som gir pene mennesker spesialbehandling".

Mer reservert
"Med veldig overvektige og stygge mennesker, så forsøker jeg å ikke være utilsiktet snillere enn jeg ellers ville vært, ettersom det kan merkes. Med pene mennesker, så er jeg mer reservert enn jeg ellers ville vært, fordi jeg ikke ønsker å fore egoet deres, ved å gjøre meg til en person som de i sin overlegenhet kan avvise".

Enklere med "stygge"
"Jeg synes det er mye enklere å forholde meg til mennesker som er "styggere" enn meg. Vet ikke hvorfor".

Prater med andre
"Jeg er vanligvis en person som prater lett og som liker å få andre til å le. Men dessverre så klarer jeg ikke å være meg selv hvis det kommer er virkelig kjekk og pen mann bort til bordet (hvis vi er en gjeng venninner ute på by'n for eksempel) Jeg trekker meg tilbake og prater heller med andre".

En lyte og et fengsel
"Mitt inntrykk er at veldig vakkert utseende hos damer, er en lyte og et fengsel, på samme måte som det å bli som prins eller prinsesse, eller i en veldig rik familie er det".

Les mer, og delta i debatten på Singelforumet stygg_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning