Påskekos med kjæresten

Overrask med et romantisk påskeegg!

Publisert Oppdatert
Husker du barndommens påskeegg fylt til randen med søtsaker? Påskeegg for voksne er minst like spennende! Ta fantasien i bruk, og komponer et egg dere begge kan ha glede av.

Les også: I den søte påsketid

Les også: Gode påsketradisjoner

Les også: Beskytt deg i påskesolen


Her er noen forslag:

Godterier og snacks
Det perfekte påskeegget inneholder gjerne et utvalg av favorittgodteriet. Så fyll på med påskemarsipan, lakris, potetgull, smågodt eller annet du vet han setter pris på. Er han ikke en søtmunn, men glad i øl? Hvorfor ikke overraske med en god import-øl eller en boks av favoritten?

Les også: Erotisk påskeegg


Spill og moro
Kjøp gjerne med noe dere kan ha nytte av i lengre tid, som et spill. Det finnes flere spill i reisestørrelse/miniatyr, som for eksempel Geni Pocket, Trivial Pursuit reiseboks, Monopol miniatyr og så videre.

Er dere i nærheten av TV, kan du også overraske med en Lotto- eller Tippekupong. Eller kanskje et skrapelodd?

Selvlagd gavekort
Lag ditt eget gavekort på ting du vet han setter stor pris på, som for eksempel en massasje eller en god middag. Du kan også lage gavekort på en kaffedate i byen, en tur på et museum, en piknik, måneskinnstur, en runde biljard, et par øl på nærmeste pub eller et måltid tapas. Ta fantasien i bruk og finn på noe du vet er midt i blinken for han!

Andre gavekort/billetter
Kjøp noe dere kan kose dere med sammen, som billetter til teater, konsert eller kino, eller gavekort på musikk, film, spill eller annet.

Underholdning
Er kjæresten en lesehest, eller liker han helst å ligge i sofaen med en god serie? Legg med en ny spennende pocket, et tegneserieblad, eller en serie på DVD dere begge kan nyte godt av sammen.

Skattekart
Hvis du ønsker å kjøpe en noe som ikke får plass i de vanlige påskeeggene, kan du lage et skattekart og la han lete seg frem til overraskelsen.

Personlig preg
Legg ved et bilde av dere to sammen, eller et fint bilde av deg selv. Skriv en personlig og romantisk hilsen på baksiden.

Eller lag/kjøp et morsomt, sexy eller fint kort hvor du forteller hvorfor du er glad i han, og hva du setter mest pris på i forholdet deres. Inne i konvolutten kan du for eksempel legge overnevnte gavekort eller bilde.

Hans interesse
Er han en friluftsmann, fisker, fotballinteressert eller glad i PC-spill? Kjøp noe han kan få bruk for i hobbyen sin!

Praktisk gave
Om han er typen som setter mer pris på en praktisk overraskelse, kan du jo legge med ting han har bruk for. Som for eksempel et par ullsokker, en t-skjorte, lipsyl, et nytt hårprodukt, mansjettknapper, et gavekort på Spotify Premium eller iTunes, en frisørshampo, hudkrem, barberhøvler, boxershorts, og så videre.

kos_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning