Orgasme uten sex del 2

Denne delen av guiden er forbeholdt de som behersker del 1 til fulle, eller som er villige til å gjøre den jobben som kreves for å beherske den delen.

Publisert Oppdatert
For dere andre er denne delen bortkastet lesning, siden det som står her overhodet ikke vil ha noen effekt, dersom ikke grunnlaget du har lagt er godt nok.
For de det gjelder¿ god fornøyelse og lykke til.

Steg 4: Stimuler hjernen.
Du skal fortsette å beskrive, men nå skal du ta henne med ut av det mørke rommet, ut på en oppdagelsesferd hvor du alene bestemmer hva som kommer til å skje¿ hun er bare med på reisen.
Bare for å ha sagt det¿. Dersom du har litt viten om hvilken seksuelle fantasier hun har, så kommer du til å få bruk for denne viten ganske snart!
Nå skal du lage "bilder i hodet hennes"
Fortell henne at en dør åpner seg, beskriv hvordan lyset slipper inn. Beskriv det så detaljert som mulig og spør tilslutt om hun kan se døren. Om hun ikke kan det, så må det mer detaljert beskrivelse til, eller så hoppet du for fort fra skritt 3 til skritt 4.
Om hun kan se døren (det bør hun) så fortell/beskriv hvordan hun går gjennom den¿.. på andre siden ligger det scenarioet du ønsker å ta henne med til.
Bruk tid til å beskrive hver minste lille detalj, om det så er farger, stoffer, blomster eller lys.
Jo mer detaljert du beskriver, jo lettere er det for henne å se stedet for seg i sitt eget hode¿.

Steg 5: Du må vite hva du vil oppnå.
Dersom du velger å avslutte seansen her, så vil hun neppe klandre deg. De fleste som kommer til dette stadiet føler seg veldig avslappet etterpå, omtrent som etter en god massasje.
Men dersom det er sex du er ute etter, så er det nå moroa begynner¿. På den annen side, dersom du syntes det var vanskelig å beskrive ting frem til nå, så blir det garantert ikke noe lettere¿.

Steg 6: Å gi nytelse¿.
Det er en fordel å vite litt om hennes seksuelle fantasier, men en variant som sjelden slår feil ( og som er blant de letteste) er å sette på henne ett blindfold¿. Ikke i virkeligheten, men i hennes fantasi.
Husk at på dette tidspunktet er det DU som bestemmer hva som skjer i hennes fantasi, ditt ord er lov og det er en kraft som ikke må misbrukes.
Brukt riktig vil den gi fantasien mer liv enn det hun vanligvis greier ved egen hjelp.
Beskriv blindfoldet, er det laget av skinn, sateng, eller kanskje det er ett silkeskjerf?
Hvem setter det på? Mann, kvinne, en eller flere?
Skap en ramme rundt det hele, kanskje det er flere i rommet som hun ikke kan se, men kanskje hun kan høre noen ha sex like ved siden av der hun ligger? Beskriv hva de gjør, beskriv lydene de lager, beskriv hvordan de ser ut, og fortelle henne hvor gjerne hun skulle fått lov å se og ikke bare høre.
Kanskje stryker noen en finger over maven eller kinnet hennes¿ eller er det en hel hånd?
Her kan du bruke en finger for å forsterke inntrykket, du vil rimelig kjapt se hvordan du ligger an i løypa på hennes reaksjon¿.
Andre rekvisitter som med suksess kan brukes er massasje olje, en liten malepensel elelr hva du måtte ha for hånden.
Mal frem en tunge som glir over halsen hennes¿ nedover brystene, kysser brystvortene¿ nedover maven¿. Fortell henne at hun skal spre bena¿.
Regner med at du begynner å skjønne tegninga nå?
Her er det kun din (og hennes) fantasi som gjelder.

Årsaken til at det fungere og at det i enkelte tilfeller er mulig å gi en orgasme uten berøring, er at en fantasi som blir "plantet" av en annen person oppleves sterkere enn en fantasi som man selv må pleie å drive fremover.

Ett lite tips som vel nærmest kan sees på som "juks" er å gjøre som beskrevet i artikkelen her, men legge inn at hun (offeret) skal gjøre bestemte ting dersom hun får beskjed om det, fks. berøre sine egne kjønnsorganer.
Protester er normalt utelukket, siden vedkommende er mer enn villig til å gjøre det som kreves for å få en orgasme på det rette tidspunktet¿

Det er også en krevende prosess, den som "leder" skal, dersom alt klaffer være utslitt når det hele er over.

Lykke til.
Husk: Øvelse gjør mester.

Alle likhetstrekk med hypnose er helt tilfeldige.. for å ha lov å hypnotisere noen i Norge må man være lege eller psykolog.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning