Orgasme uten sex del 1

Å gi en kvinne orgasme uten å berøre kjønnsorganene er ingen enkel oppgave. Det er ikke dermed sagt at det er umulig¿ menneskets største sex organ er tross alt hjernen!

Publisert Oppdatert
La meg begynne med å fortelle kort om denne artikkelens opphav.
Det er her snakk om en teknikk som er selvutviklet, så vidt meg bekjent finnes ingen lærebok og dermed heller ingen fasit.
Jeg er ingen ekspert, jeg har gjort mine erfaringer, så får det være opp til deg å gjøre dine.
Dersom du skulle ha noen forslag til forbedringer eller videreutvikling setter jeg stor pris på tilbake meldinger om det.

De fleste av oss har sett ett eller annet hypnose show på tv, om du tror det er juks eller ikke får være opp til deg, men en ting er sikkert, gjennom den relativt lange hypnose prosessen sørger hypnotisøren for at "offeret" slapper 100% av og dermed bringes inn i noe som kan minne om en transe.
Du har kanskje opplevde det samme hos en aromaterapeut, rolig musikk, duftende oljer¿ du slapper totalt av.
Om du vil kalle det transe, eller total avslapning får være opp til deg, ett faktum er uansett at en person som befinner seg i denne sinnetilstanden er ekstremt mottagelig for åndelig stimuli.
I praksis betyr det at det er en relativt enkel prosess å stimulere hjernen og dermed kroppens største sexorgan på en person som slapper helt av, eller befinner seg i transe.
Her har jeg funnet frem til en relativt enkel måte å oppnå dette på, det finnes sikkert atskillig mer effektive metoder, og jeg tar gjerne imot tips.

Hele guiden er skrevet for en menn, utført på en kvinne, men teknikken kan med stor suksess benyttes av en kvinne på en mann også.

Steg 1: Settingen er viktig, kanskje det viktigste.

Ok, da er vi klare for å begynne med det praktiske. Siden vi på ett vis snakker om sex, så er klær bare i veien.
Dine egne kan du bare beholde, siden din innsats begrenser seg til å snakke og muligens en og annen liten berøring, med en finger eller to.
Min perfekte setting er på en madrass foran peisen, det er relativt varmt i rommet, kun ett par stearinlys lyser opp rommet og det er rolig, lav musikk på stereoanlegget. (Personlig favoritt er JM Jarre's waiting for coustou)
"Offeret" ligger behagelig på rygg på madrassen med armene ned langs siden. Selv bør du plassere deg i en god stol som ikke knirker.
Litt duftende olje, eller en røkelsespinne er prikken over i'en.
Ett lite glass god (rød)vin på forhånd har som oftest også en positiv effekt.

Steg 2: Få "offeret" til å slappe helt av.

Det er viktig at "offeret" har full tillit til deg og det dere skal gjøre. Om hun ikke har det, så må du sørge for at hun får det¿. Den enkleste måten å få til det på, er å rett og slett begynne i ett rolig tempo for så å se hvordan det utvikler seg. Kanskje må dere avbryte på ett tidlig tidspunkt, for så å fortsette ved en senere anledning.
Begynn med å fortelle henne at hun skal lukke øynene, hun skal ikke si noen ting, med mindre det er noe som er galt, eller du stiller ett spørsmål.

Steg 3: Teknikk

Det er to ting som kan være vanskelig å få til, det første er å snakke med en jevn, monoton stemme. Dersom jeg sier at du skal snakke med en lav søvndyssende stemme, så skjønner du antakeligvis hva jeg mener¿.
Det andre er å beskrive, så detaljert som mulig hva som skjer¿
Nå er din oppgave å få henne til å slappe helt av, samtidig som du begynner å stimulere hjernen. For å få til det, må du først hjelpe henne å "tømme" hjernen, få vekk alle tanker som kan risikere å ligge å gnage.
Begynn med å beskrive stedet hun befinner seg på ( ikke det virkelige stedet, men stedet du ønsker at hun er) fortrinnsvis et helt mørkt rom.
Beskriv hvordan hun bare ligger rolig, beskriv hvor lett kroppen føles, beskriv hvor avslappet hun føler seg¿.
Dette er en prosess som kan ta en viss tid og det er viktig å ikke stresse her, for det er her grunnlaget legges.
Først når du føler at hun slapper helt av, nesten er på nippet til å "sovne", er det på tide å ta neste skritt..

__________________________________________________________________________

Foto: Dreamstime.com

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning