Møtt drømmemannen?

Slik kaprer du drømmemannen, og ikke minst; holder på han!

Publisert Oppdatert
Det er ikke så uvanlig å føle seg usikker og fomlete når man støter på drømmemannen. Nettstedet Ivillage.com har derfor hentet frem høydepunktene fra boken "What Would Jackie Do?" skrevet av Shelly Branch og Sue Callaway.
 • Lyst på en date?
 • Livet etter avvisning..
 • Slik møter du den rette!
 • Boken omhandler Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, kona til den amerikanske presidenten John F. Kennedy, og hvordan hun kapret velstående og suksessrike menn.

  Slik kaprer du drømmemannen, på "Jackies" vis:

  Se det positive i dine "feil"
  Dagens kvinner er besatt av de latterlige skjønnhetskravene samfunnet stiller, og strever ofte for å være lik alle andre. Dessverre gjør dette at mange mister sin særegenhet, det som gjør at de skiller seg ut fra mengden. Ikke vær redd for å være deg selv, og vis frem pupper, rumpe og andre attributter med stolthet.

  Ikke vær for brautende
  Det er flott at du har toppkarakterer i alle fag, snakker flytende spansk og har fått alle jobber du noen gang har søkt på, men selvskryt eller overdreven tro på egne ferdigheter kan virke skremmende på enkelte. La dette heller komme frem etter hvert som dere blir kjent med hverandre.

  Senk stemmen
  En behagelig og myk stemme er god å lytte til, og en lav stemme gjør at mannen ofte lener seg litt nærmere for å lytte. Fysisk nærhet gjør han mer bevisst din parfyme, varme og pust.

  La deg kobles
Ikke fnys av forslaget om en blind date med en kompis av ei venninne. Spesielt ikke hvis hun kjenner dere to like godt, og er helt overbevist om at dere passer sammen. Dette kan være den perfekte måten å treffe en potensiell kjæreste på.

Ikke la han ta deg for gitt
Selv etter år i parforhold er det viktig at du viser at du ikke vil la han ta deg for gitt. Du er ikke nødt til å vente hjemme med mat hver dag, eller innrette din timeplan etter hans. Dyrk dine egne interesser, og la han få savne deg litt innimellom.

Vis interesse
Vær oppmerksom og oppriktig interessert i han du er sammen med. Ikke se ut som du kjeder deg, eller se over skulderen hans mens han prater. Vær heller flink til å stille spørsmål og bidra til at det blir en interessant samtale.

Kilde: Ivillage.com, Wikipedia.org flort_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning