Møt drømmemannen slik

Lei av singeltilværelsen? Dette kan være en døråpner for deg!

Publisert Oppdatert
Det er ikke så veldig enkelt å møte "den rette" når man virkelig ønsker det, som oftest skjer det når man minst venter det. Men det skader jo ikke å øke sjansene litt?

Prøv dette:


Komplimenter

Hvis du er på byen, på jobben, på universitetet eller på trening og du ser en skikkelig flott fyr som du liker, hvorfor ikke gå bort til ham og si noe som for eksempel; "så utrolig fin skjorte/jakke/genser du hadde på deg. Den kledde du godt, jeg ville bare si det!". Uansett hvor gjennomtenkt antrekket hans er så vil et kompliment fra en dame på den måten gi ham en selvtillitsboost og overraske ham. Dessuten er sjansen stor for at han vil fortsette å snakke med deg, og dermed er du i gang.

Oppsøk mannen

Neste gang du og venninnene dine skal ta en drink ute, hvorfor ikke stikke på en fotballpub eller et annet sted hvor dere vet flertallet er menn? Er det fotballkamp på storskjerm kan du gjerne imponere med fotballkunnskaper, og hvis du ikke har peiling kan du gjerne spørre om noen råd i pausen.

Les også: Nysingel?

Les også: Slik møter du den rette!

Les også: Sex med ny typeInvitere ham

Hvis du plutselig får øye på en fyr på gaten som virkelig fanger blikket ditt, kan du for eksempel stoppe ham og spørre om veien til dit du skal. Hvis han vet det, kan du jo høre om han skal samme veien som deg og spørre om han i såfall vil følge deg på veien. Om han gjør det, kan du avslutte med å spørre om han vil ta en kaffe med deg en dag. Så enkelt kan det gjøres!

Still ham spørsmål

Hvis du er på shopping, stikk bort til en mannlig ekspeditør eller en fyr i samme butikk som deg, smil og spør ham om han kan komme med noen tips til deg siden du er på jakt etter en gave til din bror/din fetter/din far, kanskje han kan hjelpe deg?

Invitere ham på drink

Bestill to forskjellige drinker i baren, og ta den ene med bort til en fyr som du har lagt merke til. Si for eksempel at bartenderen tullet med bestillingen din og spør om han vil ha den. Da kan du samtidig bruke sjansen til å starte en samtale med han. Denne er en sikker vinner!

Treningskompis

Når du er på trening, ser du ofte de samme folkene der til de samme tidene du er der. Hvis det er en fyr du har hatt et godt øye til, kan du jo en dag spørre ham om han vil holde noen vekter for deg og samtidig spørre han om hvilke øvelser han gjør for å holde seg så trent som han er.

Kilde: Cosmopolitan.com Flrt3-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen