Mat som gjør deg kåt

Spis deg opp til en lysten aften med denne maten!

Publisert Oppdatert
Hva med å skape ekstra god stemning ved å servere et måltid som ikke bare smaker godt, men som kanskje også setter i gang lystene?

Chili

Stoffet capsaicin, som finnes i chili, er kjent for å øke blodsirkulasjonen og stimulere nervene slik at vi faktisk blir kåte.

Asparges og avocado

Vitamin E finnes i begge grønnsakene og hjelper kroppen å skille ut hormoner som testosteron, østrogen og progesteron som sirkulerer i blodstrømningene og stimulerer seksuelle punkter som klitoris og vagina.

Les også: La oss snakke om SEX!

Les også: Sexy snakk

Les også: Musikk til sexBanan

Frukten inneholder en god mengde kalium, en næringsrik nøkkel til muskelstyrke. Når du når klimaks, kan bananen være årsaken til at orgasmen føles ekstra sterk og intens.

Sjokolade

Sjokolade inneholder stoffet phenylethylamine som stimulerer lykkehormonene i kroppen, gjør oss avslappet og lystne på sex.

Østers

Skalldyret inneholder mye sink som er et mineral som øker produksjonen av testosteron i kroppen. Testosteron er linket til høy sexlyst.

Rødvin

Ved siden av å gjøre deg mer avslappet, inneholder rødvin resveratrol, en antioksidant som hjelper blodet å strømme i kroppen og bedrer blodsirkulasjonen både før og under samleie.

Laks og valnøtter

Begge deler inneholder omega-3 fettsyrer som holder produksjonen av sexhormonene i kroppen på topp. Gresskarfrø inneholder også mye av dette.

Kilde: Cosmopolitan.com sjokolade220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning