Kjærestens bestevenn?

Er du din kjæres bestevenn? Les hva våre forumbrukere mener!

Publisert Oppdatert
Regner du også din kjæreste som din aller beste venn? Våre forumbrukere i Samliv og relasjoner diskuterer emnet.

Les også: Grønn av sjalusi

Les også: Det han ikke vil høre

Les også: Slik binder han seg til deg


Her er noen utdrag:

"Jeg er kjærestens bestevenn, men han er ikke min. Det kommer jo veldig an på hvor lenge man har vært sammen, men hadde vi vært sammen en god stund og han hadde en/ei bestevenn(inne) som han heller hadde valgt i tunge stunder så hadde det nok svidd litt, men jeg hadde ikke nektet han det".

"Han hadde ikke en kvinnelig bestevenn før vi ble sammen, så jeg ville nok følt det var litt "merkelig" om han fikk det nå. Men en bestekamerat må han da ha, akkurat som mange jenter har behov for en bestevenninne".

"Vi er hverandres bestevenner, men har hver våre nære venner i tillegg".

"Jeg hadde blitt utrolig skuffet om han valgte å gå til en annen fremfor meg. Jeg tror faktisk ikke jeg ville taklet å være i et slikt forhold, for meg er det veldig viktig at vi er bestevenner. Og det hadde vært uaktuelt om han hadde en bestevenninne, som var den han tok kontakt med med en gang han ikke følte seg vel".

"Han var min bestevenn, men jeg var ikke hans. Og ja, det stakk litt da han gikk til andre med problemene sine, og lot meg stå der som en idiot".

"Har vært sammen med samboeren min i to år, og vi er hverandres bestevenn. Vi har begge nære venner også, det vil si, jeg har nok flere. Vi forteller hverandre alt, og vi går til hverandre først. Har selvfølgelig behov for å snakke med venninner også, men samboeren min er den viktigste, og først på lista".

"Jeg hadde ikke taklet at en annen kvinne fikk hans intime betroelser, selv om de bare er venner. Dette kommer kanskje an på hvor lenge man har vært sammen og hva slags forhold man har. Personlig så er jeg nødt til å ha en veldig nær og ærlig kommunikasjon med min kjære, mens jeg har venninner som ikke trenger det samme med sine kjærester".

"Vi er ikke kommet så langt at vi er hverandres beste venner, men merker at vi kommer nærmere og nærmere det for hver dag som går".

venn_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning