Kjæresten blir tykk: Hun blir, han går

Er du romantisk nok? Teller puppestørrelsen? Er det OK å legge eksen til på Facebook? Sjekk hva menn og kvinner mener!

Publisert Oppdatert
Menn og kvinner er og blir forskjellige naturlig nok, men det er alltid spennende å få greie på de store forskjellene. Nettstedene Askmen.com og Cosmopolitan.com samarbeidet nylig en undersøkelse om hva menn og kvinner mener om diverse temaer.

Her er svarene!

Er kjæresten romantisk?


Kvinnene svarte: 40 prosent av kvinnene syntes ikke at kjæresten eller mannen var romantisk "særlig ofte" eller "aldri".

Mennene svarte: 75 prosent av mennene syntes at de selv var romantiske hele tiden.

Legge til eksen på Facebook?


Kvinnene svarte: 75 prosent av kvinnene innrømmet at de kikker på eksens profil av og til, mens 15 prosent av kvinnene innrømmet at de gjør det hele tiden.

Mennene svarte: 35 prosent av mennene var helt imot at partneren skulle legge til eksen på Facebook. 26 prosent syntes det er greit dersom de har møtt eksen hennes tidligere.

Teller størrelsen?


Kvinnene svarte: Når de ble spurt om de ville endret bryststørrelsen sin, svarte 44 prosent at de ikke ønsket det og at de var fornøyde med brystene sine. 35 prosent skulle likevel ønske de hadde en C-cup størrelse.

Mennene svarte: 52 prosent av mennene ønsker seg større penis. 30 prosent svarte at det ville få de til å føle seg bedre, mens 22 prosent svarte at de trodde de ville kunne tilfredstille partneren sin på en bedre måte.

Elsker deg?


Kvinnene svarte: Mer enn 43 prosent av kvinnene sier "Jeg elsker deg" til kjæresten sin selv om de ikke mener det. 12 prosent av kvinnene har enda ikke sagt det, men ville sagt det for å ikke såre ham.

Mennene svarte: 18 prosent av mennene har sagt "Jeg elsker deg" for å få kvinnene til å ha sex med dem.

Penger teller


Kvinnene svarte: Mindre enn 25 prosent av kvinnene svarte at partneren alltid bør betale regningene og 40 prosent av kvinnene svarte at regningene alltid bør deles. 50 prosent av kvinnene innrømmet likevel at det å dele regningene halvt om halvt kan skade romantikken mellom to mennesker.

Mennene svarte: Fire av fem menn mener at de bør betale for alle dater til et forhold er etablert.

Kilo i et forhold


Kvinnene svarte: Mindre enn 20 prosent av kvinnene ville dumpet kjæresten om han ble tykk.

Mennene svarte: 47 prosent av menn ville dumpet kjæresten om hun la på seg for mye.

Utroskap


Kvinnene svarte: Selv om det ikke hadde vært noen sjanse for at partneren ville funent det ut, svarte mindre enn 2 prosent av kvinnene at det ville være "sannsynlig" å være utro. Samtidig innrømte 5 prosent av kvinnene å ha vært utro mot sin nåværende partner.

Mennene svarte: Fem prosent av mennene vil "mest sannsynlig" være utro mot sin partner om det ikke var noen sjanse for å bli avslørt. Mindre enn 3 prosent av mennene innrømte å ha vært utro mot sin nåværende partner.

Kilde: Askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning