Kjærestekos

Bring kosen tilbake i forholdet!

Publisert Oppdatert
Føler du at kosen har forsvunnet fra forholdet, og at rutinene har sneket seg inn i sexlivet? Kanskje det er på tide å gjøre noen endringer for å få tilbake kos, klapp og klem i hverdagen!

Les også: Hverdagskos med kjæresten

Les også: Unngå forholdskrise

Les også: Romantisk overraskelse


Slik gjør dere det:

1. Omgivelsene
De fleste blir ikke inspirert til kos når oppvasken hoper seg opp, klesvasken flyter utover baderomsgolvet, og matrester, aviser og hybelkaniner har tatt over stua. Sørg derfor for å gjøre unna husarbeidet, og skape koselige omgivelser.

2. Begynn i det små
Tilby deg for eksempel å massere ryggen hans neste gang dere ligger på sofaen, eller massere hodebunnen hans like før dere legger dere. Ikke la kos bli noe du krever, men noe som sakte men sikkert blir en del av hverdagen igjen.

3. Nyt nærheten
Du får kanskje ikke den fotmassasjen du så gjerne skulle hatt, men legg merke til de andre tingene du kan nyte: Å ligge inntil hverandre på sofaen, at du kan varme de kalde føttene dine på hans under dyna, og at han holder deg inntil seg på natta¿

4. Utnytt avstanden
Bygg opp forventninger når dere er noen dager fra hverandre med å si hvor mye du savner han, og at du elsker å kose med han. Jo mer du nevner de små tingene ved kos som du elsker, jo mer vil han gjøre det samme neste gang dere møtes.

5. Hygiene er viktig
Sørg for å lukte innbydende, og at du har god ånde. Slike ting kan være vanskelig å si ifra om, om dette er et problem. Så hvorfor ikke foreslå å kose i dusjen sammen?

6. Ta på hverandre - offentlig
Kos er ikke noe som trenger å skjules fra omverdenen. Stryk, kyss, klem og hold rundt hverandre, enten det nå er snakk om på pizzarestauranten, kinokøen eller i butikken. Å vise hengivenhet offentlig styrker følelsen av samhørighet, og bygger opp forventninger til hva som kan skje når dere endelig er alene igjen.

Kilder: Wikihow.com, Ehow.com kos_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning