Intimt, intimt, intimt!

Intimbarbering er glimrende forspill til sex!

Publisert Oppdatert
De fleste liker at kjæresten har trimmer hårveksten nedentil, har du ikke prøvd det før kan seansen bli et alle tiders forspill.

Glatt og myk

Om du virkelig vil tenne partneren din kan du prøve sammen med ham på badegulvet!

 • Etter at dere har dusjet sammen, kan du for eksempel legge deg ned på badegulvet og la ham smøre litt barberskum over skrittet ditt. Så lar du ham barbere deg som han selv ønsker, men han må gjør det sakte og forsiktig slik at han ikke skjærer deg. Deretter gjør du det samme med ham!

  Vær nøye med å skylle, bruk god tid og kos med hverandre samtidig. Husk at du ikke trenger å fjerne alt, mange liker kun å trimme litt, andre liker det helt glattbarbert.

 • En kveld når du og kjæresten din er ute sammen, bruk skjørtet han liker å se deg i. Men gå nybarbert og uten truse!

  I løpet av festen hvisker du i øret hans at du ikke har truse på deg og la ham kjenne under skjørtet ditt mens ingen ser..

 • Den 80-tallsinspirerte bodyen er kommet tilbake for fullt. Istedenfor å gå med undertøy kan du gå med body og friste partneren din med at du er nybarbert.

 • En dag kan du late som om du har tasset rundt i huset og gjort husarbeid eller ikke gjort noen ting. Sørg for at du går med joggebukse og rotete hår på hodet.

  Partneren din vet ikke at du etter en lang dusj om morgen også barberte deg nedentil. Når dere koser med hverandre i dine slække klær og han oppdager at du er nybarbert nedentil, vil han sprekke av kåthet!

 • Dersom kjæresten din barberer seg rundt penis og på pungen vil området bli mer følsomt, og penisen hans vil også se større ut.

 • Mange kvinner mener at nybarberte menn føles mykere og at penisen er mye mer spennende å leke med, slikke på og suge..
 • For å unngå røde såre prikker etter barbering lønner det seg å barbere med hårene, ikke mot. Det finnes også oljer og kremer du skal smøre på etterpå, for å forhindre irritasjon.  Kilde: How to have good sex.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning