Intimbarbering, steg for steg

For å hjelpe de som lurer finner du her en steg for steg guide til intimbarbering, som i detalj beskriver hvordan man bør gå frem.

Publisert Oppdatert
Først av alt så begynner vi med ett par små advarsler¿ Området mellom bena er, både på menn og kvinner, svært ømfintlig. En del mennesker kan oppleve allergiske reaksjoner, om man gjør det, så bør man enten la være å barbere seg, eller gå til anskaffelse av en ekstra mild barberkrem.
De fleste hårefjerningskremer er IKKE beregnet på å bruke mellom bena!

1: Om du har lange kjønnshår, så lønner det seg å klippe dem før man barberer seg. En elektrisk hårtrimmer er perfekt. ( en slik som frisøren bruker, også kjent som saue saks)

2: Det lønner seg å ta ett langt, varm bad før man setter i gang. Alternativt en lang varm dusj, grunnen er at hårene mykner og det gjør dem enklere å kutte.

3: Før du barberer, lønner det seg å skylle området med kaldt vann, det strammer huden.

4: Smør på godt med barberkrem/skum. Det er viktig å ikke spare på skummet¿ la det sitte på noen minutter før du går i gang med selve barberingen.

5: Skarpe blader i høvelen er alfa og omega. 1 blad holder til max en barbering, om du skal barbere ett større område, skift gjerne blad halvveis.

6: Når du barberer, ikke dra høvelen frem og tilbake på kryss og tvers. Gå systematisk til verks og prøv å begrens høvelen til å stryke over hver område til 2 ganger. Først med hårene, det vil fjerne det meste. Så etterpå fører du høvelen en gang mot hårene, det skulle ta det siste.

7: Etter barberingen er det viktig å vaske godt, det minsker faren for infeksjoner og hud irritasjon. Vann og en mild såpe er perfekt. Smør inn med en god fuktighetskrem, som du lar trekke inn før du kler på deg igjen.

8: Sørg for god hygiene, nå som du ikke har hår, vil klær osv bli liggende helt inn til huden, det gjør at det fort blir liggende litt fuktighet, samtidig som klærne gnisser mot huden. Hudirritasjon kan fort oppstå. Vask området minst en gang pr. dag. Det kan også være en god ide å pudre området med natusan baby pudder for å holde det tørt.

9: Jo lengre tid det går mellom hver gang du barberer deg, jo mindre er sjansene for hud irritasjon.

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning