Ingen orgasme?

- Ting kommer ikke av seg selv, ivrer Cecilie Kjensli.
Sexpiratoren oppfordrer norske jenter til å ta ansvar for egen seksualitet!

Publisert Oppdatert
- Det er ikke flaut, det er ikke dumt, det er deilig, jubler sexpirator og redaktør for nettsiden Cpunktet.no, Cecilie Kjensli.

Hun er lei av at jenter tror jakten på kvinners orgasme er opp til mannen.

Jenters feil

Gang på gang hører vi om kvinner som sliter med å få orgasme, men ofte er de skyld i det selv...

- Det rare med kvinner er at de fleste har null problemer med å få orgasme når de onanerer, men når en mann eller partner dukker opp i senga, blir de så stressa at de ikke får det til, forteller Kjensli til Kvinneguiden.

Utallige jenter får sjelden eller aldri orgasme når de har sex med en partner og Kjensli mener at den seksuelle sjenansen og skammen dessverre sitter dypt i mange fremdeles;

- Men, hey jenter! Vi må ta på klitoris for at det skal gå, og vi må tørre å bidra nok eller vise partneren hva som skal til, sier Kjensli og fortsetter;

- Menn elsker å se oss kåte, så hvorfor legge bånd på oss selv da? Vi kan takke oss selv i stor grad for et dysfunksjonelt sexliv, og det finnes ingen unnskyldninger, bare muligheter og løsninger, mener sexpiratoren.

Ta regi!

Om jakten på orgasme er lang behøver den i allefall ikke være evig. Det er faktisk opp til hver enkelt kvinne om hun vil kjempe for varme vibrasjoner eller ikke. Kjensli mener at jenter må lære seg å bestemme i senga.

- Jenter som ikke er tilfreds i senga bør ta regien, noe gutta setter pis på. Jeg er helt sikker på at mange jenter vet hvordan de vil ha det, eller har noen ønsker som de gjerne skulle ha testa ut. Måten å gjøre dette på er jo å ta saken i egne hender, bokstavlig talt, mener Kjensli og henviser til vibratoren;

- Implementer en god vibrator i sexlivet ditt og lær deg å ta styringen over denne når dere holder på, mener hun.

Kjensli har flere favorittvibratorer som hun selv sier funker som en forlengelse av sin egen eller kjærestens hånd. Hun liker best å styre vibratoren selv, da hun mener hun får det akkurat som hun vil;

- Kjæresten er bare glad til for at alt blir så mye enklere og mer behagelig for begge parter. Vi kvinner må ta ansvar for vår seksualitet og slutte å tro at ting kommer av seg sjøl. Det gjør de ikke!

Råd til menn

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden! Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss! i_232198


Det er altså ikke alltid mannen som gjør feil i sengen, men Kjensli har også gode råd til menn som vil tilfredstille kvinner i riktig retning; stikkordene er å være bestemt, men myk.

- Hvis du som mann er usikker på hva som er deilig for jenta di, er det lurt å gå omveier og ikke rett på sak. Få henne til å føle seg deilig, om du så må lyve om at du liker formene hennes! Men, ikke vær feig og bedende, for det liker ikke jenter. Og igjen; vibrator er et fantastisk middel og det vet alle som bruker det, råder Kjensli.

Øvelse gjør mester

Kanskje du har lurt på hvorfor noen jenter ikke får orgasme under samleie, mens andre er multiorgasmiske? Hvorfor er verden så urettferdig? Vel, svaret er at makten ligger i dine egne hender. Sexpiratoren forteller at det eneste du kan gjøre for å få orgasmer, er å øve deg;

- Orgasmer kommer i mange varianter, men man må ha trening og vite hva man gjør! Og da må man ha et godt, behagelig og uanstrengt sexliv, sier hun.

Øvelse gjør mester på de fleste områder i livet og Kjensli illusterer med eksempel;

- Du melder deg ikke på New York Marathon om du syns det er slitsomt å løpe til bussen, så ta en ting om gangen!

Den frittalende sexpiratoren er skråsikker på den beste øvingsmetoden og får ikke understreket det nok;

- Med vibrator kan du trikse fram de deiligste, lengste og fleste orgasmer. Vibratorer slår alt. Sorry gutter, men de gjør det!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning