I Evas drakt

Ikke vær redd for å kle av deg foran kjæresten. Slik blir du avslappet!

Publisert Oppdatert
Mange kvinner synes det er vanskelig å vise seg naken foran kjæresten sin fordi de ikke føler seg vel uten klær. Men; det finnes mye du kan gjøre for å bli komfortabel i Evas drakt!

Avslappet i mørket

Kvinner bekymrer seg for alt fra om brystene er for små eller henger for mye, om rumpa er for slapp eller om man har for mye cellulitter på kroppen. Slapp av, du er ikke alene! Det er helt normalt med slike tanker, og det er dessverre slike tanker som hindrer oss i å være intime med partneren vår, eller å tørre å vise oss nakne.

Når du egentlig bare burde ligget og nytt deg selv og partneren din hender det kanskje at tankene blir forstyrret fordi du bekymrer deg for om kjæresten legger merke til det du mener er problemområder på dine egen kropp. Kanskje vil han synes at du ikke er attraktiv? Det er nok bare i ditt eget hode han synes det!

For å føle deg mer komfortabel, kan det være en idè å du slukker lyset slik at presset på å se på hverandre ikke blir så stort. Istedet kan dere føle og kjenne på hverandre.

Nettstedet Howtohavegoodsex.com foreslår at etter at dere har utforsket på hverandre i mørket og dere er eksperter på hverandres kropper, vil være klare for fase to. Det handler om å sitte nakne sammen i lyset, dere trenger ikke nødvendigvis å studere hverandre, bare sitt nakne ved siden av hverandre. Fortell hverandre hva som tenner dere ved partneren, og ta til dere alt dere får høre!

En helt ny seksuell glede oppleves når man aksepterer seg selv og tillater seg selv å være sårbar foran kjæresten. Den frykten du føler når partneren din ser deg i lyset, er stort sett irrasjonell. Skal dere ha god sex sammen, involverer dette at du utvikler en ro rundt din egen kropp.

Prøv dette

Selv om du allerede er komfortabel som naken fremfor kjæresten din, kan du likevel lære mye av følgende:

En liten lommelykt i mørkt rom kan være et veldig spennende verktøy! La kjæresten din bruke lykten til å peke på forskjellige områder på kroppen din. Skru deretter lykten av og bruk tid på å føle på hverandres kropper i mørket. Hva legger dere merke til når dere skrur av lyset?

Repetere denne øvelsen helt til dere har undersøkt partnerens kropp fullstendig, fordelen med denne øvelsen er at dere begge fremdeles er beskyttet av mørket og likevel får tittet litt på hverandre.Kilde: Howtohavegoodsex.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning