Hvordan berøre en naken mann..

Enkelte lever i den villfarelsen at de tror at mannen kun har en erogen sone, penis. Det er selvsagt feil. Han har en mengde soner han setter pris på at blir berørt..

Publisert Oppdatert
Hodet:

De fleste mennesker, både menn og kvinner, setter pris på om noen "koser" med hodet deres. Fingre som glir gjennom håret, en hårbørste eller fingre som masserer hodebunnen.
Tenk på hvordan frisøren gjør det.
At en mann noensinne skal falle for fristelsen og spørre deg om det må du ikke regne med. De fleste menn regner det som noe "kvinnelig" men om du tar initiativ vil de færreste menn stoppe deg¿.

Armene:

Noen kvinner elsker synet av en slank underarm, andre kan ikke få nok av en veltrent biceps. Uansett hvordan armen ser ut er mannens armer forsynt med en ganske tykk hud, og armen er heller ikke forsynt med for mange nerveceller, så her trengs litt kraftigere berøring enn de fleste andre steder på kroppen hans.
Rolige, sterke bevegelser helt fra skulderen og ned til håndbaken er trikset, gjerne med litt ekstra fokus på de mest muskuløse områdene.
Det er en klisjé, men mange menn føler seg som mer Mann i en situasjon hvor noen kjærtegner armene deres.
Fra tidenes morgen har det nå engang vært slik at en manns armer viser hans virilitet og hans styrke.

Brystet:

Mannens bryst er en stor sammenhengende erogen sone. Det man bør være obs på er at noen har brystvorter som er SVÆRT følsomme for berøring¿ andre elsker at du klyper litt i dem.
På brystet fungerer de fleste berøringer, fra lette fingertupper til hele håndflaten og tungespissen. Men ikke ta for hardt i, da kan det ende opp som en styrkeprøve hvor han strammer sine muskler for å stå i mot dine og da faller hensikten bort¿.

Maven:

Maven begynner der brystet slutter og stopper der underlivet begynner.
Dersom han ikke er kilen kan du med fordel jobbe deg litt ut på siden og ned mot hoftene hans også. En hånd som forviller seg nedenfor navlen (uten å rekke helt ned til¿. Er også en sikker vinner) Berøringene er like de du brukte på brystet hans, men kan med fordel være enda litt lettere.

Ryggen:

Ryggen er egentlig ett kapittel for seg selv. Fra nakken og ned til hale benet¿. Det er ett stort område og dekke og alt etter hva du ønsker å oppnå kan du variere fra hardt til veldig løst.
Hard massasje løsner muskler og får ham til å slappe av, men er ikke særlig godt egnet om du håper på ett erotisk etterspill¿. Men en løs, lett massasje, kanskje ispedd litt tunge, noen bløte kyss og noen lange hår som kiler ham langs ryggraden¿ ja da er veien kort videre¿.

Hoftene:

En manns hofter er ikke spesielt følsomme, det som gjør de til ett egnet sted for massasje er rett og slett nærheten til den delen av kroppen han så inderlig gjerne vil at du snart skal finne¿.

Rumpa:

Alle menn har forskjellig rumpe. Noen liker ikke å bli berørt der overhodet, noen liker å strykes ømt, noen liker å rises i større eller mindre grad, noen liker våte kyss..
Baken er en kroppsdel der du nok må søke råd hos din partner¿
Det eneste som er sikkert er at dersom han ligger på maven og du stikker hånden ned mellom bena hans vil du finne en kroppsdel som med 100% sikkerhet forteller deg om han liker behandlingen du gir ham.

Kjønnsorganene:

Vi har andre steder lagt ut detaljerte guider til hvordan du skal stimulere mannens underliv, så her nevner vi kort at penis, baller og området rett bak ballene (mot anus) er svært sensitive områder.

God fornøyelse!

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning