Ha mer sex i år

Sexeksperter gir deg rådene.

Ha mer sex i år
Ha mer sex i år
Publisert Oppdatert
Undersøkelser viser at 70 prosent av danske kvinner og 85 prosent av danske menn ønsker å ha mer sex i 2012. Dermed må man lage en plan. Et godt nyttårsforsett kan være å ha som mål å gjøre ting søtere, friskere og mer moro i samlivet. Derfor kan man selvfølgelig også ha sexforsetter!

Sexekspertene hos danske Ekstrabladet, sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen og sexredaktør Tomas Roar, kommer med noen friske ideer til hva du kan gjøre for å få mer og bedre sex i det nye året.

Her får du ekspertenes beste råd.

Tantramassasje

To timers intens glede der du bare tar imot. Sensuell oljemassasje som inkluderer ditt kjønnsorgan under behandlingen, vil gjøre kroppen superklar til sex.

Les også: Derfor sier han nei til sex

Les også: Bruk sexy undertøy

Les også: Veien til et lykkelig forhold- Det finnes en rekke tantriske prinsipper om energibanene og spiritualitet, men du trenger ikke å være en troende å få en følelse av kosmisk-fysiske velvære, sier Roar.

Både single og par kan nyte tantramassasje.

Prioritet

Det er så mange oppgaver man må forholde seg til hver dag. Og når det kommer til det viktigste i forholdet, limet, kan dette forsvinne litt i hverdagens mas. Derfor bør sex prioriteres i en måned.

- Jeg kan for eksempel si at du bør ha sex fire ganger hver uke. Hvis det krever at du må stå opp ti minutter før klokken ringer, slå av TV-en tidligere enn du vanligvis gjør, eller la være å vaske opp, så gjør det, anbefaler Roar.

- Men, dere trenger absolutt ikke ha samleie eller få orgasme. 20 minutters intensiv kyssing eller en halvtimes kos mens dere er nakne, vil være like effektfullt, mener Bentzen.

Gi hverandre et frikort

Av og til glemmer vi å uttrykke skikkelig hva vi virkelig trenger fra partneren vår. En måte å fokusere på dette er å gi hverandre et frikort.

- Du kan for eksempel si: "Kjære, denne uken skal vi gjøre alt du har lyst til". Og det kan være at han trenger å reise en helg med guttene til Barcelona eller København. Det kan være at hun savner en romantisk kveld på restauranten hvor dere ser på hverandre, slik dere gjorde i starten da dere ble kjærester, sier sexekspertene.

Det er bare én regel, og det er at det er ingen regler. Det er mye kjærlighet og tillit i dette spillet fra både giver og mottaker.

- Giveren sier: "Jeg elsker deg så mye at jeg vil gjøre alt for deg. Mottaker sier: "Jeg elsker deg så mye at jeg tør å si hva jeg lengter etter", sier Bentzen.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning