Felatio, del 2

Om du nå har kommet dit at du behersker første del er du klar for del to. Her skal vi blant annet ta for oss ting som "deep throat", noe mange fantaserer om.

Publisert Oppdatert
7: Menn flest har en fantasi om å få hele penis inn i munnen på sin kjære. Kvinner på sin side har vanligvis ikke de samme fantasiene, men om hun virkelig vil behage sin kjære, er hun ofte villig til å prøve, med de følger det kan få.

Et fysisk faktum er at munnhulen er ca 7 cm dyp. En erigert penis er til sammenligning gjennomsnittlig 14-18 cm lang. Med andre ord, det holder ikke å bruke bare munnen, man må faktisk ta halsen til hjelp. Men der munnen går over til hals er det en bøy på 90 grader, og å komme forbi den er ikke så enkelt. Det enkleste er om hun legger seg på rygg på sengen, med hodet utenfor kanten. Hun lener hodet så langt tilbake som mulig, slik at vinkelen blir så liten som mulig.

Dette gir henne lite bevegelsesfrihet, og han er nødt til å ta kontrollen. Av innlysende årsaker er tillit og evnen til å "lese" partneren svært viktige elementer her. En liten notis til ham: drit deg ut en gang og du får aldri muligheten igjen. Når hun ligger slik som beskrevet, er det opp til ham å la penis gli inn i hennes munn, så langt hun orker. Dette krever en del trening, så ikke forvent full klaff ved første forsøk.

8: De fleste har erfart at de får brekningsfornemmelser når de får noe for langt inn i munnen. Måten å unngå det på, er ganske enkelt å slappe helt av i musklene i halsen. Ikke bare når penis skal inn, men også hele tiden når penis er på plass. Det krever trening og de fleste greier det kun for en kort periode. Men med litt mer trening vil man gradvis greie å slappe av i lengre tid. Noen greier det kjapt, mens andre bruker måneder. Man vil til slutt komme til det punkt hvor man behersker denne teknikken til fulle og da vil man få bekreftelsen på at det var verdt all treningen. Dessuten kan treningen være verdt det i seg selv.

9: På tide å gå tilbake til deler av hans kropp som vi tidligere har mer eller mindre oversett. Ballene, eller "kronjuvelene" om man vil. Før man vanligvis får lov å leke med en manns baller må du ha hans tillit. Begynn med å slikke dem forsiktig, for så å avansere til å suge en av dem inn i munnen. Samtidig kan du gjerne kjærtegne penis, eventuelt andre deler av kroppen hans. Brystvorter er en sone som alt for mange ignorerer, men det er ikke slik som mange syntes å tro, at mannens eneste erogene sone er den han har hengende mellom bena. En manns anal åpning er også ytterst følsom.

En tunge kan utrette mirakler, om han er klar for slikt. ( Om han IKKE er klar kan det bli en blåveis om du prøver allikevel, mange menn har ett spesielt forhold til rumpa si). Noen menn liker bare å bli pirret forsiktig rundt åpningen, andre kan like å få en velsmurt finger opp i analen. Husk at lange negler fort kan lage rifter eller sår, som det siden kan gå infeksjon i. Så her gjelder føre var prinsippet, klipp neglen, og bruk eventuelt en kondom over fingeren. Glem heller ikke glidekrem. Husk at her er det overhodet ikke snakk om noe naturlig smøring. Noen liker å få fingeren ført ut og inn, andre foretrekker å ha den i ro, med et jevnt press på prostata ( mannens G-punkt). Felles for de fleste menn er i hvert fall, at om de har tillit til partneren, så liker de å få den delen av kroppen kost med på en eller annen måte.

10: Til nå har vi brukt hånd, tunge og munn. Men la oss bli litt mer avanserte. En liten vibrator er ett glimrende hjelpemiddel. Mange har en liggende i skuffen, til hennes fornøyelse, men også han kan nyte godt av ett slikt hjelpemiddel. Til ham er de harde massasjestavene best egnet, de som er laget av hard plast. Du vet hvilken vi mener, ikke sant? Den kan brukes langs undersiden av penis, langs kanten rundt penis hodet og rundt anal åpningen. Noen setter også stor pris på den i analen ( gjerne de samme som liker en finger, innlysende, ikke sant?), vibrasjonene kan ha en voldsom effekt på G-punktet og sende ham til himmels på rekordfart. Bruk av vibrator bør kombineres med bruk av munnen og tungen, da mange menn oppfatter det som litt "hardt" med bare en vibrator.

11: Det er tilfeller da du kanskje ønsker å få ham til å komme på kortest mulig tid. Da kan det være en ide å fokusere nesten utelukkende på området på undersiden av penishodet. Ikke bare slikke, men lage trutmunn og suge, samtidig som du runker ham løst. De fleste menn kommer veldig hurtig på denne måten. En annen grunn til å trene litt på akkurat dette er at å suge like på undersiden av penishodet er også den beste måten å få ham stiv igjen på kort tid, etter at han har kommet ( om du da ønsker å få ham stiv igjen). Husk at like etter at han er kommet blir penis, og da særlig hodet, svært følsomt for berøring, så lette berøringer er riktig, harde berøringer er helt feil.

12: De fleste menn elsker at kvinnen svelger deres sæd. Grunnene kan være mange, og vi skal ikke gi oss ut på hvorfor her. Noen liker smaken, andre kan ikke fordra den. Et faktum som ikke lar seg skyve under en stol er derimot det at alle menn smaker forskjellig. En mann trenger heller ikke smake likt hver dag. Men la oss nå si at du ikke liker smaken, hvordan skal du allikevel kunne greie å svelge hans safter om du ønsker å tilfredsstille ham? Trikset er banalt enkelt, svelg fort. Smaken kjenner du når du har sæden i munnen. Om du tar penis så langt inn du kan, og svelger kjapt en rekke ganger, samtidig som han spruter vil du ikke ha sæden i munnen. Dermed kjenner du heller ikke smaken. Det samme gjelder her som med "deep throat", det gjelder å slappe av, for ellers kan du få en brekningsrefleks. Ved "deep throat" vil du overhodet ikke kjenne smaken, siden sæden vil bli sprøytet direkte ned i halsen.

Vel, stort mer har vi ikke å si foreløpig. Prøv dere frem, og lykke til i deres bestrebelser etter å gjøre sexlivet enda bedre enn det allerede er.

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning