Er han forelsket, eller bare på sexjakt?

Lurer du på om ditt nye bekjentskap er mannen i ditt liv, eller om han bare er ute etter en ting? Vi gir deg svarene!

Publisert Oppdatert
Dere har det fantastisk når dere er sammen, men du er litt usikker på hvor forholdet egentlig bærer. Er han forelsket, eller bunner interessen ut i begjær, og kun det..? Askmen.com har svarene!

Han vil ha et uforpliktende forhold fylt av begjær hvis..


Han er fullstendig fokusert på det fysiske

Han spør deg om du trener, berømmer deg for din fantastiske rumpe og spør om du har silikonpupper eller om du kunne tenke deg å få det. Han bryr seg tilsynelatende ikke om hvordan du føler deg, og han forteller deg heller ikke om følelsene sine. Han er opptatt av at du skal ta deg bra ut, og han syns joggedress på jenter er noe ordentlig tull.

Han bryr seg ikke om det du sier

Han finner opp unnskyldninger til å ikke bruke tid på deg, annet enn når det er innlysende at dere skal ha sex. Å gå ut å spise er dermed helt uinteressant, om dere da ikke har en avtale om at dere skal hjem til en av dere etterpå. Hvis du ber han om å gjøre en tjeneste for deg så er han for opptatt til å hjelpe deg.

Han vil bare være sammen med deg for å ha sex

Det ville ikke spilt noen rolle for han om dere aldri hadde hatt en samtale. Han ringer deg ikke tilbake så raskt han har mulighet, og han ser ingen grunn til å svare på sms'er med mindre du spør om noe konkret.

Du er hans booty-call

Han tar som regel kontakt med deg sent på kvelden, og gjerne etter å ha drukket noen øl. Han planlegger aldri å tilbringe tid sammen med deg, du er rett og slett bare et greit tidsfordriv hvis ikke det har dukket opp noe mer spennende.

Han sover aldri over etter sex

Etter å ha hatt sex med deg ser han alltid etter en mulighet til å stikke av. Ikke noe kos, ingen frokost, og absolutt ingen armkrok å ligge i.

Han er oppriktig interessert i deg og håper det kan bli noe mer hvis:


Dere snakker sammen

Når dere snakker sammen forsvinner tid og sted, og tiden flyr avgårde. Han avbryter deg ikke når du prater, men han deltar i samtalen.

Han planlegger sammen med deg

Om dere nettopp har møttes er det kanskje ikke naturlig å planlegge neste ferie eller bryllup sammen. Men han inkluderer deg i de nærmeste planene, og er opptatt av hva du skal til helgen og i neste uke.

Han sier du er pen, selv om du føler deg det stikk motsatte

Han forteller deg at du er pen selv om du har på deg joggedress, har dårlig hår og er usminket. Han liker deg best når du ikke har pyntet deg, og sørger for å fortelle deg det.
Han vil tilbringe tid sammen med deg

Ikke før en date er over spør han om når han får møte deg neste gang, også hvis dere ikke har hatt sex enda. Hvis du forteller han at du vil vente med sex er dette helt greit for ham.

Du får møte familien hans

Ingen mann tar med en kvinne hjem til mor og far hvis han ikke liker henne. Det er viktig for han at foreldrene hans liker deg, og at du liker dem.

i_227147

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning