Er du en sexgudinne?

Ok, han pleier å ligge med et smil om munnen etter akten, og du har ikke hørt noen klager. Men hvor god er du egentlig i senga?

Publisert Oppdatert
Tracey Cox er ekspert på å få deg til å yte bedre på soverommet, men med så mye annet blir man ikke bedre før man innser at man trenger hjelp. Cox har derfor utarbeidet en liste over egenskaper som beviser om du er en sexgudinne eller ei:

Du er en sexgudinne hvis..

1. Du har den rette attituden

Det er tre ting som må være i bunnen av ethvert vellykket seksualliv:

- Kunnskap om din egen og partnerens kropp - Erfaring - Et åpent sinn

Er du åpen om at du ønsker et godt sexliv er det større mulighet for å faktisk få det. Et åpent sinn er det absolutt viktigste, de fleste mennesker legger bånd på seg i sengen som gjør

2. Du prøver alt (innenfor visse grenser) en gang

De beste elskerne vet at å dømme partneren for hans forslag er en dårlig ide. Kanskje er forslagene hans over grensen, men du bør uansett ikke avfeie de uten å ha tenkt gjennom om dere kanskje kan inngå et kompromiss. Så lenge ingen blir skadet fysisk eler psykisk så kan det kanskje være verdt å forsøke. Hvis du har hatt elskere som har sagt til det "Jeg har alltid hatt lyst til å forsøke dette, men aldri følt meg komfortabel med å ta det opp", så har du scoret høyt.

3. Du tar initiativet så ofte som mulig

En av de mest vanlige klagene fra menn i forhold til sex er at det alltid er han som må ta initiativet. Hvis du alltid venter på at partneren din skal ta første skritt går du glipp av mye, og å ta initiativet kan tilføre en ny dimensjon på sexlivet deres.

4. Forspillet varer dobbelt så lenge som samleiet

Det er ikke bare kvinner som setter pris på et langt og godt forspill! Hender og tunger kan føre til vel så mye nytelse som samleiet, og husk på at sexen slett ikke trenger å slutte når dere får utløsning, ta tiden til hjelp og sett i gang med en runde til..

5. Du vet at hans ereksjonsproblemer ikke er din skyld

Å ha sex med en mann som midt i akten mister ereksjonen er ikke morsomt for verken deg eller han. Det mange ikke vet er at dette er et svært vanlig problem. Nesten alle menn opplever en eller flere slike episoder innen de er førti år, uten at dette betyr at han syns du er tjukk eller at han egentlig heller ville hatt sex med en annen kvinne.

6. Du gjør ditt beste

En god elsker gjør sitt beste for å gi partneren og seg selv den beste nytelse, og hun vet at sex ikke går fra bra til supert uten at man gjør en innsats. En god elsker sørger rett og slett for at hun bidrar med det hun kan til samlivet!

7. Du forstod for leeenge siden at faking er meningsløst

Kvinner faker orgasmer for å bli "ferdig med" å ha sex, og for å unngå å såre mannen. Det er helt ok å ikke oppnå orgasme, svært få kvinner (og menn!) opplever å nå klimaks hver eneste gang. Og; det er da like hyggelig å gi som å få..?

Kilde: ivillage.com i_210374

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning