- En perfekt kjærestegave

Kathrine Sørland vet hva hun ønsker seg fra mannen til jul.

- En perfekt kjærestegave
- En perfekt kjærestegave
Publisert Oppdatert
Julegave til kjæresten kan enten være superutfordrende eller veldig enkelt, men uansett så er det moro å kunne overraske partneren med den perfekte gaven. Men er det mennene eller kvinnene som sliter mest med å finne gaven til partneren?

Modell og Fashion Adviser for Lindex, Kathrine Sørland, tror det er vanskeligst for kvinner å kjøpe gave til menn;

- Jeg har jo en veldig grei mann å kjøpe gaver til siden jeg vet hvilke klær som passer ham og hva slags klær han liker. Samtidig tror jeg at klær er noe av det mest utrygge man kan kjøpe til en mann. Menn tør ikke alltid å stole på at klærne de får av dama er noe som kler dem, kanskje er de redd for å prøve noe nytt, men jeg synes de bør stole på at kjæresten har peiling, smiler modellen.

Viktigst å pleie kjærligheten

Har du en mann som helst vil ha noe annet enn myke pakker under treet, mener Kathrine at du kan tenke i en litt annen retning;

- iPad og tekniske duppeditter, kokebok eller massasje, sier hun.

Les også: Dette ønsker vi oss til jul

Les også: Finn helt riktig størrelse

Les også: Julegavene til deg og kjærestenLikevel slår hun et slag for den absolutte perfekte kjærestegaven. Presangen man faktisk kan dele;

- En middag for to eller en reise er som regel alltid en safe gave. I tillegg er dette noe man kan nyte sammen og en gave som gjør at man virkelig får brukt tid på hverandre. Det viktigste er jo å pleie kjærligheten, sier Sørland.

Men hva ønsker Kathrine seg til jul?

Her får du tipsene hennes!

Veske på topp

Vi treffer Kathrine Sørland under Lindex' vårmote-lansering i Oslo. Men selv om den motebevisste modellen, som også er talskvinnen for Lindex i Norge, er veldig opptatt av klær, er det ikke dette som står øverst på ønskelisten denne julen.

Se flere bilder fra Lindex-lanseringen på Kvinneguidens Facebookside!

- Helt øverst på ønskelisten står en Chanel 255-veske i sort med gullenke, smiler Kathrine lurt.

Hun mener at det er en veldig spesiell gave som man gjerne kan ønske seg i mange år og som er ekstra moro å få i julegave dersom man virkelig har gjort seg fortjent til det.

Samtidig har hun også andre, mye rimeligere ønsker på listen sin;

- Jeg er utrolig glad i bøker, spesielt bøker om motens historie, siden det er det jeg jobber med. Disse bøkene er også veldig fine å ha på utstilling i stuen.

- Ikke bruk flere tusen

Selv om modellens Chanel-ønske veier tungt i de flestes lommebøker, mener hun at det finnes utrolig mye vakkert man kan ønske seg som absolutt ikke behøver å koste så altfor mye.

- Jeg synes ikke det er nødvendig å bruke flere tusen kroner på kjærestegaven. Rimeligere gaver kan også være flott. Jeg er for eksempel veldig svak for nydelig sengetøy fra Lexington, men også flotte og behagelige håndklær. En annen ting jeg alltid ønsker meg er abonnement på motemagasiner, sier hun.

Til rådville menn tipser hun om å sjekke klesskapet til kjæresten før han drar på juleshoppingen.

- Enten det er undertøy eller andre klær de ønsker å gi i gave til partneren; sjekk i klesskapet slik at du finner helt riktig størrelse. Og så er det veldig smart å spørre om hjelp i butikken, det er ikke noe å være redd for, smiler hun.

Se flere bilder fra Lindex-lanseringen på Kvinneguidens Facebookside!k220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning