Eldre kvinne, yngre mann

Mange unge menn drømmer om en kvinne som er eldre enn seg. Denne fantasien avtar ofte med alderen, til det punkt der gamle menn drømmer om unge kvinner..

Publisert Oppdatert
Hvorfor ønsker yngre menn en eldre kvinne?

* Eldre kvinner vet hva de gjør i sengen og er det en ting vi alle kan være enige om: det gjør ikke yngre menn.

En venninne sa en gang at det burde vært påbudt for alle menn på 17-18 å bo en uke sammen med en kvinne på 30, slik at hun kunne lære ham opp.
Om det utelukkende var en av hennes fantasier som slapp igjennom, eller om hun rett og slett var lei av gutter som ikke ante hva de drev med når de befant seg nakne i sengen hennes vites ikke. Sikkert er det i hvert fall at en gutt som har brukt en uke sammen med en erfaren kvinne har mye større mulighet for å tilfredsstille fremtidige elskerinner, enn en som bare har fomlet rundt i mørket.

* Eldre kvinner tar gjerne kontrollen, slik at han kan la henne styre "showet" og gjøre det han kan best: gjøre det han får beskjed om. Yngre menn er naturlig nok usikre på hva og hvordan ting skal skje, noe som også gjelder yngre kvinner. Konsekvensen blir at sex blir en negativ erfaring. Med en eldre, mer erfaren kvinne, slipper han presset samtidig som han lærer hva kvinner liker.

Dersom det skulle dukke opp et problem underveis så er hun også mer troende til å finne en løsning, enn en jevnaldrende kvinne (vanlige problemer kan for eksempel være for tidlig utløsning, den vil ikke bli stiv, eller det at å tre på en kondom er vanskeligere enn først antatt).

* Alle gutter fantaserer om å bli sugd. Alle gutter fantaserer om å bli sugd av en som virkelig kan det. Igjen er erfaring en viktig faktor, men også det at eldre kvinner er mer troende til å faktisk ville suge, enn yngre kvinner.

Eldre kvinner vet hva sex er. De vet at sex skal være litt.. i mangel av ett bedre ord, "dirty".
Yngre kvinner har ofte en sperre som sier hva som er rett og galt.
Det samme gjelder analsex. De fleste eldre kvinner har i hvert fall prøvd det. De fleste yngre kvinner får panikk om emnet blir brakt på banen.

* Eldre kvinner tar tiden til hjelp, de vet at et langt forspill gjør at begge parter får mer ut av sex enn om man bare hopper rett på. De tar kontroll, og "tvinger" ham til å bli med på det de vil. De lærer ham opp i hvordan han skal tilfredsstille en kvinne, og er det ikke det alle unge gutter drømmer om?

* Eldre kvinner er selvsikre, og selvsikkerhet er erotisk. Spesielt for personer som selv ikke har så stor selvtillit.

___________________________________________________________________________

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning