Den nye typen

Dette legger venninnene dine merke til!

Publisert Oppdatert
Vi mennesker er biologisk programmert til å gjøre oss opp raske meninger. Det tar i realiteten bare sekunder fra man møtes til man har gjort seg opp en slags mening om hverandre. For mange menn kan det å møte den nye kjærestens venninner være skumlere enn å møte svigermor. Og det er kanskje ikke uten grunn?

Les også: Hverdagskos med kjæresten

Les også: Kjærestens pene OG hyggelige venninne

Les også: Over eksen fort som f...


For enten han er klar over det eller ikke, venninnene vil ofte være dommerpanelet som avgjør om han er bra nok for deg eller ikke.

Nettstedet Askmen.com presenterer en rekke sjekkpunkter en venninne går gjennom, bevisst eller ubevisst, når hun møter den nye kjæresten.

Her er 10 ting som venninnene legger merke til:

1. Hans sterke meninger
Det går ikke upåaktet hen at han har svært sterke religiøse meninger, eller alternative forslag til nåværende styresmakt. Men ved et første møte ønsker man gjerne lette og nøytrale samtaleemner, til man blir litt bedre kjent. Sexprat og typiske mannevitser er heller ikke alltid like velkomment i første møte med venninnene.

2. Hans sjarm
Venninnene setter pris på at den nye typen er sjarmerende - til en viss grad. Om han prøver for hardt kan det bli oppfattet som flørting.

3. Likhet med eksen
Venninnene er stort sett oppdatert på mennene som har kommet og gått, og sammenligner ofte den nye typen opp mot eksene.

4. Vennene hans
Hans venner reflekterer ofte hvordan han selv er som person. Venninnene vil derfor bite seg merke i hvilke mennesker han omgås.

5. Fremtoning
Det tar under fem sekunder å gjøre seg opp en mening om noen. Og det første man legger merke til er hvordan vedkommende er kledd, og etterhvert legger man også merke til skitne fingernegler eller viltvoksende nesehår..

6. Om han er klengete
Paret oppfører seg kanskje som to nyforelskede fjortiser når de er for seg selv. Men i møte med vennene kan en slik oppførsel fra mannens side få han til å fremstå som en sjalu eller eiesyk type.

7. Hans økonomi
Når det kommer til økonomi er det greit å holde seg mest mulig nøytral. Det betyr at han bør unngå å skryte av at han har mye penger, eller klage over at han har for lite.

8. Folkeskikk
Gode manerer er undervurdert. Det hjelper ikke hvor kjekk og trivelig han er, om han snakker uhøflig om, eller til, personalet på utestedet, servitørene eller damen bak kassen.

9. Hvordan han påvirker henne
Venninnene legger godt merke til om den nye kjæresten påvirker venninnen deres i en positiv eller negativ retning. Får han henne til å åpne seg opp, slappe av og le? Eller blir hun stille, nervøs og usikker?

10. Om han prøver for hardt
Om han stjeler showet i et forsøk på å være utadvent og morsom for å bli godt likt, kan dette virke mot sin hensikt. Det beste er at han er seg selv, og ikke gjemmer seg bak en fasade. Og ikke minst behandler kjæresten sin bra!

Kilde: Askmen.com typen_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning