Bli en god kysser

Husker du da du var ung og ukysset? Vi har samlet et knippe kyssetips, hva med å overraske mannen med et litt annerledes kyss når du kommer hjem fra jobb i dag?

Publisert Oppdatert
Det er ingenting som er så intimt og romantisk som et dypt, følelsesladet kyss, og selv om det ikke er noen riktig og gal måte å kysse på kan nok de fleste skille en god kysser fra en dårlig en. Paul Johannes er utdannet psykiater, men driver i dag sitt eget forlag som gir ut bøker som handler om sex. Han har følgende tips til hvordan du skal kysse:

  • Begynn forsiktig, og berør leppene hans bare såvidt.


  • Prøv deg frem med tungen, ikke putt hele tungen din inn i munnen hans, men føl deg litt frem med tungespissen. Om han åpner munnen sin kan du gå videre, hvis ikke bør du bremse.


  • Ikke forsøk å spise opp leppene hans. Slafsing er aldri attraktivt.


  • Husk å svelge unna overflødig spytt før dere skal tungekysse, en annen persons spyttladning er aldri hyggelig å få inni munnen.


  • Ikke hold deg til munnen, kyss han på halsen, nakken og ørene også.Og hvis du har lyst til å prøve på noe mer avansert:

Sugekyss
Sug forsiktig på overleppa til partneren din, men bare i et par sekunder. Da kan du gå over til andre typer kyss eller suge på den andre leppa.

Bitekyss
Du skal selvsagt ikke bite for å gjøre han vondt, men et forsiktig bitt, gjerne i kombinasjon med sugekysset, er for mange ekstra opphissende.

Varmt kyss
Drikk noe varmt uten at partneren ser det, og overrask han med et skikkelig tungekyss. Han vil ikke være forberedt på den varme tungen din, og det blir ekstra spennende for han.

Kaldt kyss
Gjør som ved det varme kysset, bare at du kjøler ned munnen, enten med en isbit eller kanskje en pinneis du vet han liker godt. Da er du ikke bare kald, men du smaker iskrem også!

Det dypeste kysset
Kyss hverandre så hardt, intenst og lenge at dere ikke klarer å komme nærmere hverandre. Sannsynligvis holder dere ikke ut lenge før klærne begynner å falle..

Mintkysset
Tygg en sterk mintpastill før dere kysser, han vil garantert like den friske smaken.

Hot kyss Gni en chili på leppene dine før du kysser han. Sjekk på forhånd at chilien ikke er for sterk, og vær også sikker på at partneren tåler det like godt som deg. Hvis dere får det til kan du glede deg til et heftig hot kyss!

Spiderman-kysset Opp-ned, akkurat som i filmen. Fungerer best om du ligger med hodet i fanget til partneren.


i_179364

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning