7 kreative sexleketøy

Du behøver ikke gå til innkjøp av ny vibrator for å ha det moro med kjæresten.

Publisert Oppdatert
Å ha morsom sex med partneren frisker opp hverdagen, og svaret for mange er å inkludere sexleketøy i akten. Men visste du at hjemmet ditt er fullt av erotiske leketøy?

1. Mobiltelefonen

Denne dingsen er som en gudegave i forhold til å fornye sexlivet! La telefonen vibrere med alarmen og gi deg selv og din kjære en skikkelig pirrende, erotisk massasje. Husk bare på at de fleste mobiltelefoner ikke er så glad i fukt, så hold den unna de mest intime kroppsdelene. Eller bruk videofunksjonen til å filme hverandre under akten - dette tenner dere begge to! Surf gjerne på nett for å finne hete sextips mens dere ligger under dyna med hverandre.

2. Fliseklemmer

Les også: Erotisk påskeegg

Les også: Sexleketøy for parHårklemmene kan også gi dere sensuell glede. Ta sikte på hans ultrasensitive brystvorter og kile han forsiktig med fliseklemmen mens du tirrer ham. Om du vil, kan du klype ham forsiktig, men ikke hardt! La ham gjøre det samme på deg om du vil.

3. Putetrekk

Når dere ønsker å sprite ting litt opp, kan dere brette et putetrekk et par ganger og feste det over øynene, eller rundt håndleddene. Kos deg med ham en stund, og deretter er det hans tur til å kose med deg...

4. Kasjmirsokk

Rull den over hans erigerte penis og legg hånden din over. Deretter drar du hånden sakte opp og ned med en lett vri. Dette supermyke stoffet vil føles deilig mot hans sensitive hud, men ikke gå for fort og hardt opp og ned, da kan det bli smertefullt.

5. Hårbørste

Legg deg på magen og får kjæresten din til å sitte oppå deg mens han gir deg en deilig massasje på ryggen. La ham bruke hårbørsten din fra skuldrene og helt ned til lårene dine, sakte og forsiktig. Det lette trykket fra børsten vil gi deg deilige frysninger.

6. Undertøy

Ta av deg stringtrusen din og knyt den rundt roten av kjærestens penis. Den lille motstanden vil hjelpe han å holde en hardere ereksjon lengre, og når han når klimaks vil orgasmen hans føles ekstra intens for begge to.

7. Munnskyllevann

Les også: Sexy gavetips

Les også: La kvelden bli het og sexy

Les også: Sex og griseri i lommaFå kjæresten din til å skylle munnen sin litt i munnskyllevann før han begynner å utforske kroppen din med munnen sin! Mentolsmaken og den skarpe lukten vil føles ekstra pirrende og kilen mot huden din og mellom bena dine - noe som kan gi deg en ekstra sterk orgasme.

Kilde: Eric Garrison, "Mastering Multiple Position Sex", Ivillage.com fliseklemme220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen