12 gode sugetips

For å få mest mulig ut av munnsex-opplevelsen er det viktig å ha litt selvtillit!

Publisert Oppdatert
Og det er faktisk ikke så komplisert, bare så det er sagt! Les Cecilie Kjenslis heftige forklaring. PS: Ikke for sarte sjeler!

Her er en fyldig guide til deg som har angst for å ta en pikk i munnen. I starten kreves det litt guts, men det kjennes naturlig ut fortere en du aner. Og du kan slappe helt av. Du trenger ikke å ta hele stasen i munn, og heller ikke svelge, så det er ingen grunn til bekymring.

Dette gjør pikken kjempeglad:

1. Myk start

Legg kompisen din på ryggen og be han slappe helt av. Er pikken stiv kan du enten ta et godt grep nederst på skaftet for å få bedre kontroll over den, eller ta et vanlig fast grep som om du ronker. Dra forhuden helt tilbake, men ikke for stramt. Møter du motstand har du dratt for langt.

Munnen din skal ha en o-form, og brett gjerne leppene rundt tennene for å beskytte pikken mot skarpe kanter.

2. Vått er godt

Et lurt triks er å slikke seg i hånda, eller bruke glidemiddel, før du tar tak. Bruk mye spytt mens du holder på, og la det gjerne renne nedover staken og hånda så han får den våte og varme følelsen.

Sug og dra samtidig. Gjerne i motsatt retting.

3. Jobb med hode

Skaftet er ikke det mest følsomme området hos mannen, så jobb heller med hodet og overgangen til stanga. Slikk og sug frenulum , det v-formede området ved strengen. Det er umulig å overstimulere, så ikke lås deg fast til bare å slikke og suge på en plass.

4. Vakuum-sug

Er pikken slapp kan du starte med å vakuumsuge den. Da blir du vant til størrelsen mens den vokser i munnen. Når den blir hard løsner du på trykket og suger sakte og vått. Kjenn etter hvordan hodet sklir langs ganen og bakover mot halsen, og ikke glem at det fint går an å puste igjennom nesa. Forsøk også å suge hardt uten å bevege hodet opp eller ned. Det vil gi en følelse av at du svelger noe han sikkert syns er digg.

Bruk tunga som om du har en kjærlighet eller smukk i munnen.

5. Jevne bevegelser

Hånd- og sugebevegelser skal foregå i takt. Husk jevnt tempo, og øk heller farten sakte underveis. Varier med å massere skaftet og pungen, men ikke bruk raske bevegelser.

Få "pikkfølelsen", og tenk som om du knuller og kliner med munn.

6. Tunga er tingen

Klem pikken ømt mot ganen samtidig som du beveger tunga på undersiden, og bruk gjerne tungespissen på strengen. Noen liker at tunga skal gli over hodet hardt, mens andre vil ha det mykt. Start litt forsiktig og lytt til kroppen og se etter tegn på hva han liker best. Eller hvorfor ikke spørre?

7. En finger i rompa

Det skrukkete området mellom pungen og rumpehullet, perineum , er også veldig sensitivt. Slikk eller masser, men vær varsom mens du holder på. Mange menn (og kvinner selvfølgelig) synes det er deilig med litt kos der bak , men dette gjelder selvfølgelig ikke for alle. Og for å finne ut av dette, må du nesten bare gjøre et forsøk. De færreste ber nemlig ikke om denne sørvisen fordi det virker flaut, men gud så deilig det er.

Er du tøff lar du to fingre gli over rumpehullet og eventuelt litt inn.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

8. Når orgasmen nermer seg

Øvelse gjør mester, og når du får litt snøring kjenner du både på pikken og på kroppsspråket at orgasmen nærmer seg. Blodårene i staken vil bruse under fingrene dine, pikken blir knallhard og kroppen spenner seg helt.

9. Den store finalen

Hvis tanken på sed i munnen er guffent, slutter du å suge når han nærmer seg orgasmen. Fortsett å ronke med jevne bevegelser og la han heller komme utover seg selv, puppene- eller magen din.

Er du frekk tar du utløsningen i eller over munnen og halsen, men hold seden unna øynene, for det svir og kan føre til betennelse. Skulle allikevel "ulykken" være ute og du får satsen i munnen, åpner du bare opp og slipper det hele tilbake over skaftet. Du kan selvfølgelig også bare spytte det ut, men ikke grin på nesa :)

Til opplysning så eeeeelsker gutta å komme inni munnen, så ønsker du vennen din det beste tar du i mot, men du trenger selvfølgelig verken gurgle eller svelge :)

Slipp aldri taket før han er helt ferdig og begynner å bli slapp igjen.

10. Ikke glem deg selv

Bruk knipeøvelsene dine i samme takt som du suger og kjenn etter hvordan du smelter mellom bena. Bruk samtidig fingrene eller en vibrator på deg selv mens du suger.

En god stilling er å ligge på siden mot hverandre, bare du litt lenger ned, med en pute under hodet. Da kan du suge og ronke med den ene hånden, og ta deg selv med den andre. Det er mye lettere å slappe av og la seg rive med når man er skikkelig kåt selv.

11. Og dette er ikke deilig

Skarpe ringer og tenner som skraper er ubehagelig. Dekk tennene til med leppene så går det bra, og husk å ta av smykkene.

12. Teasing og pleasing

Når du suger har du overtaket på mannen, et overtak det kan være gøy å spille på. Se han inn i øynene og vis at du nyter å slafse på stoltheten hans. Stønn og kom med godlyder. Det er bare kult at du viser følelser og ikke holder noe tilbake.

Fremdeles usikker? Be han lese dette for sikkerhetsskyld og spør om det stemmer. Eller si det som det er, at du er usikker og trenger litt opplæring. Og husk at øvelse gjør mester ¿

Les også: Gi en blowjob stående av bloggeren Candylip

Les mer på cpunktet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning