Ny trend for PR-kåte

Stadig dukker det opp nye sider der man kan sende inn videoklipp av seg selv. Nå er det din tur til å eksponere deg på nettet, kanskje blir du kjendis?

Publisert Oppdatert
De samme sidene viser også "ekte" kjendiser og klipp fra diverse TV-show.

Den mest kjente siden er kanskje youtube.com. Her finnes det alt man kan tenke seg av klipp fra privatpersoner, kjendiser og minneverdige øyeblikk fra diverse TV-show.

Riktignok er det meste amerikansk, men en betydelig andel er også fra asiatiske land. Særlig når man ser på de private klippene. Men om man søker på f.eks "Norway", så kommer det faktisk opp en del sider med videoer der også. Kanskje du finner noen du kjenner?

Fugl og fisk

Noen sender inn klipp der de synger eller danser, andre har laget videoer om vennskap. Midt oppi alt dette finnes det eldgamle klipp fra Melodi Grand Prix og en hel del andre morsomme eller spesielle klipp.

Tjenesten er gratis og videoene varierer i kvalitet og spilletid. Her er det lett å slå ihjel noen timer. Selvsagt kan man også gi klippene poeng og skrive kommentarer. Siden har en god søkefunksjon og det er lett å klikke seg videre i samme kategori. Du kan også få oversikt over de klippene som er nyest, mest sett, har har fått flest stemmer osv.

Av tilsvarende sider kan vi nevne:

Go Fish
PutFile
Google Video

Det er nok bare et tidsspørsmål før tilsvarende norske sider dukker opp. i_181305

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning