Vinterskoene vi elsker

Vi har plukket ut noen av våre favoritter for vinteren. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Det er et fantastisk utvalg av sko å traske i denne vinteren, enten du liker å være i høyden, eller du foretrekker flate sko.

Ta vare på skoene

Det er vinter og kaldt igjen. I Norge betyr det som oftest at føret ikke akkurat er mildt mot fottøyet vårt, slaps, glatte veier og snø gjør sitt til at føttene blir kalde og skoene våte og utslitte. Da gjelder det å velge sko som både er varme, behagelige på føttene og ikke minst lette å gå i på glatte veier.

Vinterens hotteste skotrend, grungebootsene, dekker alle kravene! De er varme og stort sett med helt flate såler slik at man ikke tråkker skeivt, sklir og ligger langflat på isen. Dessuten er de fleste vide i skaftet slik at det er lett å putte buksene nedi.

Les også: Høstlige hverdagsantrekk

Les også: Se kolleksjonen av H&Ms siste samarbeid

Les også: Dette må du ha i høstMen, du finner som alltid mange støvlettvarianter med høyt skaft og hæler. Hvis du ønsker litt høyde er det lurest å velge kilehæler eller tykke hæler som du kan gå i vintergater med samtidig som du holder balansen.

For å holde skoene pene og rene er impregnering et absolutt must. I tillegg er det enkelte skinntyper som krever smøring noen ganger i uken. Du bør også skaffe deg en skokost som du kan børste støvletter og skoletter med noen ganger i uken også.

Få inspirasjon fra vår bildeserie!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning